Ga toch fietsen!

De beste manier om de omgeving te verkennen is natuurlijk op de fiets! Wij hebben verschillende fietsroutes voor je opgesteld waarmee je op een sportieve manier de leukste plekjes rondom Duinrell ontdekt. Kies voor een route midden door de natuur of zet koers richting het oude centrum van Den Haag. Alle routes zijn opgesteld middels de knooppunten van de ANWB, heel eenvoudig te volgen dus!

Meijendelroute

Deze route voert je door het prachtige duingebied Meijendel: het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid-Holland. Geniet onderweg van een dynamisch duinlandschap vol waterpartijen, bossen en zandvlaktes. 

 

 

Afstand: 20,4 KM

Haagse route

Trap jezelf naar onze politieke hoofdstad: Den haag. Naast een rondje langs de Hofvijver biedt deze fietsroute nog veel meer ontdekkingen. Fiets door het Haagse Bos, langs kasteel Oud Wassenaar en door het prachtige Meijendel.

 

Afstand: 28,7 KM

Duin- en Landgoederenroute

Deze fietsroute van bijna 43 km leidt je over landgoederen, door oude bossen en ruige duinen. Je fietst onder andere door het mooie duin- en natuurgebied Meijendel. Trap mee en laat je verrassen door de mooie natuur rondom Duinrell.

 

 

Afstand: 42,4 KM

Route door 'Hollandse Duinen'

Nationaal Park Hollandse Duinen is een uniek natuurgebied in Zuid-Holland waar de Noordzee, de duinen, landgoederen, bollenvelden, dorpen en steden elkaar afwisselen. Tijdens deze fietsroute kom je het allemaal tegen.

 

Afstand: 55 KM

Koninklijke route

Deze koninklijke route van bijna 40 km voert je langs paleizen, landgoederen, kastelen en het centrum van Den Haag. Je fietst o.a. langs Landgoed Beukenhorst, Huis ten Bosch en het Binnenhof midden in het centrum van Den Haag.

 

Afstand: 39,4 KM

Route rond De Horsten

Deze fietsroute start in het oude centrum van Wassenaar. Vervolgens fiets je een mooi rondje om het Koninklijk Landgoed De Horsten. Een groot aaneengesloten gebied aan de rand van wassenaar. 

 

 

Afstand: 17,3 KM

Duin- en Heideroute

Houd je van natuur en wil je een mooie route fietsen door duin en heide? Kies dan voor deze fietsroute van bijna 26 km. Je fietst langs open duingraslanden, natte duinvalleien, hoge duinen en prachtige bosgebieden!

 

Afstand: 25,8 KM

Bezig met laden