Herfstentertainment op Duinrell

Tijdens de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen op Duinrell! Rond en tijdens de herfstvakantie bieden we namelijk allerlei leuke activiteiten aan voor jong en oud. Variërend van indoor vermaak tot activiteiten buiten op het herfstachtige landgoed van Duinrell.

RICK’S KIDS CLUB - HERFSTKNUTSELEN

Samen met een boswachter gaan we op ontdekkingstocht door de natuur. Verzamel de mooiste herfstbladeren, dennenappels en kastanjes. Eenmaal terug in de Rick’s Kids Club maak je van jouw vondst de mooiste herfstcreaties.

HERFST FAKKELTOCHT INCL. ATTRACTIE IN HET DONKER

Als de avond valt maken we samen een prachtige herfst fakkeltocht over Duinrell. Geniet in het donker van het mooie, warme licht. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, maken we in het donker ook nog een rondje in een attractie; spannend! Papa’s en mama’s mogen natuurlijk ook mee.

Rick’s Mini-Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Swing mee met de allerleukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Boek nu je herfstvakantie!

Boek nu je herfstvakantie!

Iedereen die in de herfst op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen herfstvakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie in de herfst!

Bezig met laden
Nu boeken