Herfstentertainment op Duinrell

Tijdens de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen op Duinrell! Rond en tijdens de herfstvakantie bieden we namelijk allerlei leuke activiteiten aan voor jong en oud. Variërend van indoor vermaak tot activiteiten buiten op het herfstachtige landgoed van Duinrell.

RICK’S KIDS CLUB - HERFSTKNUTSELEN

Samen met een boswachter gaan we op ontdekkingstocht door de natuur. Verzamel de mooiste herfstbladeren, dennenappels en kastanjes. Eenmaal terug in de Rick’s Kids Club maak je van jouw vondst de mooiste herfstcreaties.

HERFST-FAKKELTOCHT + ATTRACTIE IN HET DONKER

Als de avond valt maken we samen een prachtige fakkeltocht over Duinrell. Geniet in het donker van het mooie, warme licht. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, maken we in het donker ook nog een rondje in een attractie; spannend! Papa’s en mama’s mogen natuurlijk ook mee.

[Kids]bingo

Een gezellige avond voor de hele familie. Natuurlijk zijn er prachtige prijzen te winnen voor jong en oud. De prijs mag je zelf uitzoeken van de prijzentafel.

Boek nu je herfstvakantie!

Boek nu je herfstvakantie!

Iedereen die in de herfst op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen herfstvakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie in de herfst!

Bezig met laden
Nu boeken