Paasactiviteiten op Duinrell

In het Duinrell-bos zijn tijdens Pasen héél veel eieren te vinden. Maar… waar? Ga samen met je eigen blije eieren op zoek en sluit het feest af aan de paasknutseltafel in Duinrell Plaza. Wat maakt jouw kleine kunstenaar?

Paaseieren zoeken

Kom naar het bosgebied van het attractiepark naast de rodelbaan, en ga samen met Pieter Paashaas op zoek naar zoveel mogelijk chocolade eitjes. Er zijn ook nog 5 andere soorten eitjes verstopt, hiermee win je misschien wel een leuke verrassing?

Paasknutselen

Tijdens het paasweekend zijn er extra leuke knutselactiviteiten. Wat dacht je van paaseieren verven of paasmandjes knutselen? Natuurlijk kan je ook aan de slag met je eigen creaties of een leuke Duinrell kleurplaat!

Meet & Greet Rick de Kikker

Kom langs bij Rick de Kikker, hij gaat graag met je op de foto. Ook houdt hij van high fives, knuffels en hij vindt kleurplaten ook altijd erg mooi!

Verblijf in een duingalow

Verblijf in een duingalow

Iedereen die tijdens Pasen op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen Paasvakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie tijdens Pasen!

Bezig met laden