Vier Pasen op Duinrell!

Een vakantie tijdens Pasen op Vakantiepark Duinrell belooft één groot paasfeest te worden! Samen met Rick de Kikker en de Paashaas eieren zoeken in het Duinrell-bos en volop genieten van alle attracties en de glijbanen in het Tikibad. Tijdens de paasvakantie is er héél veel te doen en te beleven.

INBEGREPEN BIJ JOUW VERBLIJF:

INBEGREPEN BIJ JOUW VERBLIJF:

  • Toegang tot het Tikibad*
  • Toegang tot de winterattracties*
  • Paaseieren zoeken in het Duinrell-bos
  • Paasactiviteiten voor de hele familie

*lees toegangsregelingen

Pasen op Duinrell

Tijdens Pasen op Vakantiepark Duinrell geniet je dagelijks onbeperkt van meer dan 40 attracties in het attractiepark. Suis in de Rodelbaan van het hoogste punt van Duinrell naar beneden of geniet van het prachtige bos- en duingebied tijdens een fiets- of wandeltocht! Dat wordt een paasvakantie om nooit meer te vergeten!

 

Ontdek het park

Waterplezier in het Tikibad

Tijdens jouw vakantie kun je eindeloos veel glijbaanplezier beleven in het Tikibad. Kids waterpark Playa is het paradijs voor kinderen kleiner dan 120 cm. Bomvol waterfun en glijbanen op maat. Voor stoere waterratten zijn er twaalf razendsnelle glijbanen in het Tikibad.

Midden in de natuur

Midden in de natuur

Boek je verblijf tijdens Pasen

Met Pasen op vakantie? Bekijk hier onze aanbiedingen* tijdens Pasen in 2021. Kies een Duingalow of Lodgetent en ga voor een weekendje weg, midweek, week of zelfs een vakantie van twee weken in Vakantiepark Duinrell!

*Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

 

Liever telefonisch boeken? Bel 070 5155 255 voor onze afdeling Reserveringen.

 

Bezig met laden
Nu boeken