Vier pasen op Duinrell

Boek een week, midweek of weekendje weg tijdens Pasen en geniet op Duinrell van het attractiepark, het Tikibad en de veelzijdige omgeving!

Vrolijk Pasen!

  • Dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark met meer dan 40 verschillende attracties.
  • Elke dag twee uur toegang tot het Tikibad en kids waterpark Playa.
  • Op eerste en tweede paasdag is het één groot paasfeest. Paaseitjes zoeken in het bos en Rick de Kikker en de Paashaas zijn van de partij! 
  • Vind het Gouden Ei en win een Duinrell-jaarabonnement.
  • Fiets of wandel door het prachtige bos- en duingebied.
  • Bezoek tijdens het paasweekend diverse steden als Amsterdam en Den Haag of bezoek de Keukenhof.
Win een Duinrell-abonnement!

Win een Duinrell-abonnement!

Ga samen op zoek naar zoveel mogelijk paaseitjes in het Duinrell-bos. Maar let ook goed op: want één ei is wel heel bijzonder en ligt ergens verstopt op het landgoed van Duinrell. Vind je het Gouden Ei, dan win je een Duinrell-jaarabonnement en mag je het hele jaar gratis terugkomen. Het attractiepark en het Tikibad zijn natuurlijk ook beide paasdagen open. Vrolijk Pasen!

PS: de slimme vinder volgt ons ook via Instagram, want daar zullen we voorafgaand hints geven over de geheime locatie van het Gouden Ei.

Aanbiedingen rond Pasen

Op zoek naar een last minute vakantie tijdens Pasen? Bekijk hieronder ons aanbod tijdens de paasvakantie van 2020. Boek direct je verblijf!

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.

 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee à €22,50 en toeristenbelasting.

Bezig met laden
Direct boeken