Spetterend zwemfeestje in het Tikibad

Maak van het kinderfeestje een spetterend spektakel: vier feest in het Tikibad. Hier beleven de kinderen eindeloos veel glijbaanplezier.

KILOMETERS GLIJBAANPLEZIER

In het Tikibad kun je terecht voor een zwemfeestje voor alle leeftijden. Voor jonge kinderen hebben we het supertoffe kids waterpark Playa. Kids glijden er (zonder bandjes) van vier te gekke glijbanen en leven zich uit met allerlei watertoestellen. Zijn de kinderen groter dan 120 cm? Ook dan hebben we genoeg te bieden! Van razendsnelle glijbanen zoals de Cycloon tot driedubbele cone-glijbaan Triton, waarin je in een tweepersoonsband naar beneden raast.

 

DIT KINDERFEESTJE IS INCLUSIEF:

4 uur lang toegang tot het Tikibad (v.a. 16.00 uur)

 

OPTIONEEL:

  • Zakje chips + flesje frisdrank € 3,75
  • Feestmenu € 6,75

 

SPELREGELS

Te boeken vanaf 6 betalende personen (jarige en vijf vriendjes), maximale groepsgrootte is 12 kinderen. Per 6 betalende feestvierders is 1 begeleider gratis, extra begeleiders per 6 feestvierders tegen betaling. Let op, extra begeleider dient online een e-ticket te kopen. De maximale leeftijd is 12 jaar. Een kinderfeest op Duinrell is te vieren in de periode van 1 maand voor en 1 maand na de verjaardag. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Geldig in de periode t/m 31 oktober 2021. Exclusief parkeerkosten. Parkeren kost € 10,- per auto. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar op locatie.
 

Let op: Alle kinderfeestjes dienen vooraf online geboekt te worden.

Bezig met laden