5 leuke glamping accommodaties op Duinrell

21-03-2022
Algemeen

5x de leukste glamping accomodaties van Zuid-Holland

Ben je op zoek naar de leukste glamping accommodaties van Zuid-Holland? Zoek niet verder en bekijk hier het glamping aanbod van Camping Duinrell. Perfect voor een heerlijke gezinsvakantie in eigen land.

De glampingaccommodaties van Duinrell bevinden zich midden in de natuur van Wassenaar, Zuid-Holland. Zo kan je gemakkelijk een heerlijke bos- of duinwandeling maken of er op de fiets op uit trekken. Denk ook aan glamping aan zee! Want Camping Duinrell bevindt zich op een steenworp afstand van het strand. De Wassenaarse slag is om de hoek. Hier kan je heerlijk zonnen, vliegeren of zwemmen in de Noordzee.


Met glamping combineer je de luxe van een accommodatie met de gezelligheid van een camping. Het is echt een vakantie in de natuur, maar met alle gemakken die je van thuis gewend bent. Kom kamperen in luxe en geniet! Ontdek hier de leukste glampingaccommodaties die je in Zuid-Holland kan vinden:

 

1. De Luxe Lodgetent

Op 5 minuten lopen van de attracties van Duinrell vind je de luxe lodgetenten. Een comfortabele manier van kamperen in onze Duinvallei. De lodgetent is van alle gemakken voorzien: een badkamer, keuken met gaskookplaat, eetruimte, sfeerhaard, slaapkamer(s) en veranda met loungeset. Neem het hele gezin mee, want de luxe lodgetenten zijn fantastisch voor kinderen. Met veel ruimte in en om de accommodaties kunnen ze zich helemaal uitleven. Ideaal voor een luxe glamping vakantie midden in de natuur.  

 

 

2. De Luxe Lodgetent voor grote groepen

Ook voor grote groepen zijn er luxe lodgetenten beschikbaar. Zo kan je met je hele familie genieten van een glampingervaring. De lodgetenten hebben meerdere slaapkamers waar je je kunt terugtrekken, maar ook gezellige zithoeken en een ruime veranda om van elkaars gezelschap te genieten. Wandel in 5 minuten naar de attracties, maar kom ook tot rust op het strand of in de bosrijke omgeving van Duinrell.

 

 

3. De Thermotent voor de koude dagen

De luxe thermotenten houden je warm op koudere dagen. Ook in de minder warme maanden kan je genieten van glamping bij Duinrell. Door de infrarood verwarmingspanelen blijft het binnen behaaglijk warm. Ontspan na een dag op het attractiepark of op het strand in de luxe van de thermotent. Verhuis als de zon gaat schijnen naar de houten veranda en proef de gezelligheid van de camping. 

 

 

4. De Airstream

Kom kamperen in een echt bijzondere accommodatie door een airstream in Zuid-Holland te huren. De iconische airstreams zijn van alle gemakken voorzien. Zo heb je de beschikking over een volledig ingerichte keuken, douche en toilet. Ook is er een gezellige zithoek met televisie. Voor het echte kampeergevoel kan je plaatsnemen op de lekker loungestoelen voor de airstream en genieten van de natuur een gezelligheid op de camping.

 

 

5. De Lodgetent

Naast luxe lodgetenten staan er op Camping Duinrell ook traditionele lodgetenten. Ook vanaf deze tenten ben je in 5 minuten op het attractiepark. De lodgetenten hebben een eigen toilet, slaapkamers en een mooie houten veranda waar gezellig met het gezin van de vakantie genoten kan worden.

 


Boek jouw glamping vakantie in Zuid-Holland bij Camping Duinrell en geniet van een vakantie in eigen land!

 

Bekijk hier andere blogs van Duinrell

De snelste glijbanen van het Tikibad
12-03-2020

In het Tikibad ga je snel, sneller, snelst! Lees in ons nieuwste blog welke van de 21 glijbanen je in elk geval niet wilt missen als je een snelheidsduivel bent.

Top 10 activiteiten in de omgeving
29-10-2020
We zijn best wel trots op onze locatie. Ons Landgoed ligt midden in de Nationaal Park Hollandse Duinen, uitgeroepen tot één van de mooiste natuurparken van Nederland.
Nieuw in 2022
21-01-2022

Elk jaar maken we ons landgoed nog iets mooier, leuker en gezelliger voor onze gasten. Dus ook dit jaar zitten we niet stil en blijven we innoveren en vernieuwen. Benieuwd naar alle vernieuwingen van dit jaar? Lees dan snel verder.

Bezig met laden