15-06-2018
Algemeen

Met vaderdag naar Duinrell

Waar jij jouw vader écht gelukkig mee maakt tijdens Vaderdag? Een bezoekje aan Duinrell!

Ontbijten in stijl

Voor ontbijt op bed hoef je de meeste vaders niet wakker te maken. Laat ze liever slapen! Zijn jullie blijven slapen op Duinrell? Dan kun je ze tot 10.00 uur meenemen naar de Schaapskooi voor een uitgebreid ontbijt. Kopje koffie, verse broodjes, eitje erbij en paps is op z’n allergelukkigst. Heeft hij het ontbijt achter de kiezen? Tijd voor actie!
 

Sneller, hoger en vaker over de kop

Voor vaders (én kinderen!) met lef: een rondje Duinrell in de spannendste attracties. Vlieg door de bomen in de Dragonfly, maak een loodrechte afdaling vanaf 22 meter hoogte in de Falcon en daag ’m uit om zo vaak mogelijk over de kop te gaan in de Wild Wings. Enne… het is Vaderdag he? Dus je mag hem laten winnen.
 


 

Nat pak

De dag van je vader in het water laten vallen? Echt wel! Neem hem mee naar het Tikibad. Daar kan hij weer even helemaal kind zijn (je gelooft het niet: dat is precies wat vaders het liefst willen) en zich van alle glijbanen storten. Wedden dat hij buiten al besloten heeft van welke hij als eerst wil roetsjen? 3, 2, 1… daar gaat-ie! 

Game marathon

Onder Duinrell Plaza zit een plek verstopt die de meeste vaders fantastisch vinden: de game-hal. Hier kan hij zijn persoonlijk record motorracen verbeteren, laat hij zien hóé sterk hij is en scheurt hij over de vetste circuits in een race-auto. Enne, jij hoeft natuurlijk niet toe te kijken. Strijd met of tegen hem: wie is de snelste? Handig om te weten: de game-hal is vanaf 16.00 uur geopend.
 

Onbeperkt eten

Als een kind zo blij zijn vaders tijdens een bezoekje aan ons buffetrestaurant Toscane in Duinrell Plaza. Onbeperkt vlees, vis, pizza, frietjes, salades, soep, en… toetjes! Het enige nadeel als je paps hiermee naartoe neemt? Dat hij waarschijnlijk steeds opstaat van tafel om nóg een rondje te doen. Maar voor deze keer mag dat, toch? Het is immers Vaderdag!
 

Het WK op groot scherm

Is je vader bang dat hij het WK moet missen omdat jullie op Duinrell zijn? Geen zorgen: alle WK-wedstrijden worden uitgezonden op groot scherm. Frisse drankjes, voetbal in het groot en de leukste kinderen (en vrouw!) van de wereld bij elkaar op een van de gezelligste plekjes ter wereld. Dit wordt een Vaderdag om nooit te vergeten!

Deze blogs vind je ook leuk

Moederdag op Duinrell

08-05-2019
lees verder

Het leukste dagje uit

05-04-2019
lees verder
Bezig met laden