Moederdag

Verras je moeder met een dagje Duinrell!

Moederdag op Duinrell

Zondag 13 mei is het Moederdag. En waarmee ga jij je moeder verrassen? Met een dagje Duinrell natuurlijk! Want daar is hééél veel te doen voor je mams én natuurlijk ook voor jou. Zorg dat je deze dingen niet overslaat…

Vliegwedstrijdje

Heb je een avontuurlijke moeder? Dat komt goed uit! Houd een wedstrijdje over de kop gaan in de Wild Wings. Neem allebei plaats in een vliegtuigje en zodra de vlucht begint probeer je zo veel mogelijk rolls te maken. Wie er gewonnen heeft zie je na afloop op het scherm staan. Zo kan ze ook niet valsspelen!
 


Moederdagpicknick

Sla lekkere verse broodjes en fruit in bij de Duinrell Superstore en verras je moeder met een moederdagpicknick op een van onze picknickvelden. Geef haar bij binnenkomst het Duinrell Magazine. Kan zij lekker lezen terwijl jij de attracties bestormt.

 

U vliegt wij draaien

Neem je moeder mee in de Monorail en laat haar lekker genieten van het uitzicht terwijl jij en je broer of zus (en vader!) trappen. Wedden dat ze het lief vindt dat jullie het zware werk voor haar doen? Kan ze jullie de rest van het jaar weer in de watten leggen.U vaart wij draaien

Hou je meer van varen dan van fietsen? Ga dan voor de variant bootje varen. Kies een bootje in de Haven en deze keer hoeft zij niet te roeien, maar doe jij dat. Word je moe? Geen zorgen, mams vindt het idee waarschijnlijk al zo lief dat ze het helemaal niet erg vinden als jullie gewoon een beetje ronddobberen. 

 

Familieportret

Neem met het hele gezin plaats op de familieschommel in de speeltuin en maak een foto. Superleuk om later in een lijstje te stoppen en cadeau te doen aan mams. Ook leuk trouwens voor opa en oma!


 

Samen glijden

Extra leuk voor Moederdag: glijbaan Triton in het Tikibad. Daarvan glij je namelijk in een tweepersoonsband naar beneden. Onderweg kom je drie gigantische trechters tegen waarin je heen en weer wordt geslingerd. Spannend en vooral héél leuk. Zeker omdat je het samen kunt doen!

 

Verrassingsdiner

Op Moederdag hoeft jouw moeder natuurlijk niet te koken. Maarre… jij ook niet hoor. Neem haar gewoon mee naar een van de drie restaurants in Duinrell Plaza. Hier kan ze zelf kiezen wat ze neemt óf jij verrast haar met een zelf samengesteld diner van het buffet. Enne… vergeet het toetje niet. Daarmee kun jij bij je moeder niet meer stuk!

 

Bezig met laden