08-05-2019
Algemeen

Moederdag op Duinrell? Dit zijn onze tips!

Zondag 12 mei is het Moederdag. En waarmee ga jij je moeder verrassen? Met een dagje Duinrell natuurlijk! Want daar is hééél veel te doen voor je mams én natuurlijk ook voor jou. Wij geven onze 7 favoriete tips om te doen met je allerliefste moeder op ons landgoed Duinrell! 

#1 Vliegwedstrijdje

Heb je een avontuurlijke moeder? Dat komt goed uit! Houd een wedstrijdje over de kop gaan in de Wild Wings. Neem allebei plaats in een vliegtuigje en zodra de vlucht begint probeer je zo veel mogelijk rolls te maken. Wie er gewonnen heeft zie je na afloop op het scherm staan. Zo kan ze (en jij!) ook niet valsspelen!
 

moeder dag


#2 Moederdag-picknick

Haal wat lekkers voor de lunch bij de Duinrell Superstore en verras je moeder met een moederdag-picknick op één van onze picknickvelden. In onze Superstore is van alles te koop: vers fruit, warme broodjes, kaas, vleeswaren, zoetigheden, heerlijke sapjes én zoveel meer. Ook hebben we bordjes, bekers en bestek te koop. Je hoeft dus helemaal niets mee te nemen. PS: slecht weer? Ga dan lekker pannenkoeken eten bij ons nostalgische pannenkoekrestaurant De Carrousel
 

picknick duinrell

 

#3 Laat je moeder genieten van het uitzicht 

Neem je moeder mee in de Monorail en laat haar lekker genieten van het uitzicht, terwijl jij lekker doortrapt. Wedden dat ze het lief vindt dat je het zware werk voor haar doen? Kan ze jou de rest van het jaar weer in de watten leggen. :-)


met je moeder pretpark


#4 Of ga lekker varen met mams

Houd je meer van varen dan van fietsen? Ga dan voor de variant bootje varen. Kies een bootje in de Haven en deze keer hoeft zij niet te roeien, maar doe jij dat! Word je moe? Geen zorgen, mams vindt het idee waarschijnlijk al zo lief dat ze het helemaal niet erg vindt als jullie gewoon een beetje ronddobberen. 
 

dagje duinrell


#5 Familieportret

O ... en ook leuk voor je moeder: maak een familiefoto. Superleuk om later in een fotolijstje te stoppen en cadeau te doen aan mams. Ook leuk voor opa en oma trouwens!


familiefoto Duinrell

 

#6 Samen glijden

Extra leuk voor Moederdag: glijbaan Triton in het Tikibad. Daarvan glijd je namelijk in een tweepersoonsband naar beneden. Onderweg kom je drie gigantische trechters tegen waarin je heen en weer wordt geslingerd. Spannend en vooral héél leuk. Zeker omdat je het samen kunt doen!
 

triton tikibad


#7 En eindig met een verrassingsdiner

Op Moederdag hoeft jouw moeder natuurlijk niet te koken. Maarre… jij ook niet, hoor. Neem haar gewoon mee naar restaurant La Place Duinrell Plaza. Hier kan ze zelf kiezen wat ze neemt óf jij verrast haar met een zelf samengesteld diner van het La Place-buffet. Enne … vergeet het toetje niet. Daarmee kun jij bij je moeder niet meer stuk!

 

Bezig met laden