Het leukste dagje uit van Nederland

Wil je een dagje weg met het gezin? Zoek niet verder, want Duinrell is ( ... al zeggen we het zelf) het allerleukste uitje van heel Nederland. We vertellen je in dit blog waarom!

Een uitje met meer dan 40 attracties 

Hoe oud of jong je ook bent, op het landgoed van Duinrell hebben we voor iedereen wel een leuke attractie. Zelfs voor de allerkleinsten of alleroudsten. Peuters kijken hun ogen uit in Wonderland en bij de Kwakus Kwebbel Show, terwijl kleuters hun eerste ritje kunnen maken in de Kikkerachtbaan.

 

Wie op zoek is naar sensatie moet absoluut eens in de Falcon of Wild Wings. Is dit alles, nee … bekijk hier onze 40 attracties

 


Een dagje weg met veel spetteren in het Tikibad 

Waarom iedereen dol is op het Tikibad? Omdat je er eindeloos kunt spetteren en roetsjen van onze 16 glijbanen. Met meer dan 1,3 kilometer aan glijbaanplezier is het Tikibad het grootste glijbanenparadijs van de Benelux.

 

En zelfs als je nog heel klein bent en geen zwemdiploma hebt is het Tikibad een groot spetterfeest, want voor de allerkleinsten hebben we het Kids Waterpark Playa. Hier is het water nooit hoger dan 15 centimeter.

 

Ook leuk om te weten: vanaf juni 2019 krijgen we er ook een buitenbad met glijbanen bij. Inclusief een waterspeeltuin met kindvriendelijke glijbanen voor de allerkleinsten. 

 

dagje weg met kinderen


Lekker eten tijdens je Duinrell-uitje

Waar je de allerlekkerste pannenkoeken van het land haalt? Natuurlijk bij ons Pannenkoekenrestaurant De Caroussel. Hier heb je pannenkoeken met héél véél chocolade en spekjes, hartige pannenkoeken met kaas en ham en nog meer. Elke pannenkoek is hier een groot feestje!

 

Zin in frietjes? Ga dan naar onze Take Away’s. Wil je liever verantwoorder eten tijdens je dagje weg met het gezin? Ook dat kan op Duinrell! Want helemaal nieuw is ons La Place Restaurant Duinrell Plaza, op een paar minuten lopen van de attracties. Hier vind je huisgemaakte, verse en pure gerechten. Een leuke plek om een dagje uit op Duinrell af te sluiten! Bekijk al onze horecaplekken op Duinrell

 

uiteten met kinderen


Lekker knuffelen met Rick de Kikker 

Rick de Kikker is de held van mening Duinrell-bezoeker en dat is niet zo gek: met zijn grote groene armen en zachte vacht is Rick de Kikker ook heerlijk om mee te knuffelen. Rick de Kikker kun je dagelijk van 14:45 tot en met 15:15 uur ontmoeten voor het Kikkerrad.

 

Wil je hem het liefst mee naar huis meenemen? Nou, dat kan! Want in Rick’s Feesthuis zijn hele toffe Rick de Kikker-knuffels, -sleutelhangers, -bekers en veel meer te koop. 

 

uitje nederland


En je kunt ook blijven logeren 

Gaat een dagje Duinrell veel te snel voorbij? Blijf dan gezellig logeren! Zo kun je de volgende dag weer in de Kikkerachtbaan en spetteren in het Tikibad.

 

We hebben Duingalows, Lodgetenten, groepsaccommodaties en maar liefst veertien kampeervelden. Lees meer over onze verschillende accommodaties.  

 

slapen op Duinrell

Bezig met laden