10-01-2020
Vakantiepark

De leukste vakantiebestemming!

Nog geen vakantie geboekt? Komt dat mooi uit! Want Duinrell is de tofste vakantiebestemming van de wereld. Oké, we zeggen het zelf, máár we hebben wel tien zeer goede argumenten. Lees snel verder.

#1 Duinrell heeft het grootste indoor waterpark van de Benelux

 

Moeten we hier nog meer woorden aan wijden? Het Tikibad heeft 21 unieke glijbanen, meer dan 1,5 kilometer glijbaanplezier en van sommige glijbanen glijd je met meer dan 60 km/u naar beneden. Slaap je op Duinrell, dan kun je elke dag naar het Tikibad als je dat wilt! Voor de waterratten onder de 120 cm onder ons hebben we trouwens het Kids Waterpark Playa: met vier glijbanen en een megawaterval. En heb je ons gloednieuwe Tikibad buitengebied al gezien? Hier vind je een verwarmd buitenbad, vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis. Het Tikibad is dus voor het hele gezin!

 

 

 

#2 Duinrell heeft een park met 40 attracties

 

Hoger, sneller én over de kop! En of je nu groot of klein bent, met meer dan 40 attracties kan iedereen zich eindeloos vermaken op Duinrell. Slaap je op Duinrell, dan heb je elke dag onbeperkt toegang tot het attractiepark! Dus ga na het ontbijt gierend van de Falcon af, suis na de lunch met 25 kilometer per uur van de Rodelbaan en draaidoor na het avondeten in de Aqua Swing. En ach … je slaapt op Duinrell, dus de volgende dag doe je dit alles precies weer!

 

#3 Duinrell ligt naast het strand

 

Zoek je een strandvakantie? Nou, goed nieuws! Het acht kilometer lange Wassenaarse strand ligt op een kwartiertje fietsen van Duinrell. Dus als je even geen zin hebt in een glijbaan (wat wij ons trouwens bijna niet kunnen voorstellen …), dan plons je zo de zee in. En ook andere stranden, zoals die van Scheveningen, Katwijk en Noordwijk liggen in de buurt.

 

#4 Duinrell ligt midden in een natuurgebied

 

Het landgoed van Duinrell is al een en al natuur. De ene slaapplek ligt midden in het bos en de ander tussen de duinen, maar ook in de omgeving buiten de poorten van Duinrell is er van alles te beleven. Ga er bijvoorbeeld op uit met de fiets en volg de Landgoederenroute of maak een lange wandeling door de duinen van Meijendel. Dit duingebied is zelfs uitgekozen tot één van de drie mooiste natuurgebieden van Nederland!

 

 

#5 Duinrell ligt midden in de Randstad

 

Een dagje Amsterdam? Een bezoekje aan Den Haag? Lunchen in Leiden? Of kennismaken met Rotterdam? Wassenaar ligt op een steenworp van deze grote steden, dus waar wacht je nog op? O, en vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het pittoreske Wassenaar, wat ook heel erg leuk is!

 

#6 Duinrell heeft fantastische eetmogelijkheden

 

Heb je een dagje geen zin om te koken? Dan schuif je lekker aan bij het La Place-restaurant. Het La Place-restaurant Duinrell Plaza is vorig jaar trouwens ook in een nieuw jasje gestoken: de menukaart is verser, puurder en gezonder en er zijn diverse marktkramen zodat je zelf nog makkelijker kiest wat je wilt eten. Bovendien wordt het pas klaargemaakt waar jij bij staat. Toch liever snacken? Duinrell is ook vakantie, dus natuurlijk kun je ook frites, pizza’s en pannenkoeken eten! Je vindt onze horecaplekken verspreid over het park.

 

#7 Duinrell heeft slaapplekken in alle vormen en maten

Of je nu luxe wilt, of liever budget wilt slapen: op ons Duinrell-vakantiepark heb je keuze genoeg. Zo hebben we comfortabele Duingalows, Lodgetenten en kun je kamperen op een van onze 12 velden. Keuzestress? Niet nodig, lees in ons blog ‘Overnachten op Duinrell? Dat kan!’ de verschillen tussen de verschillende slaapplekken. 

 

 

#8 Duinrell heeft een trimbaan door het bos

 

Dus die ene pannenkoek of zak patat mag er gerust in, want de dag erna zweet je het ervan af op onze trimbaan door het Duinrell-bos. Midden in het bos, naast de Rodelbaan, vind je zeventien superleuke oefeningen die in totaal zo’n anderhalf uur duren. Ben je wat minder sportief? Rondom de trimbaan kun je ook een mooie natuurwandeling maken!

 

#9 Duinrell heeft een eigen supermarkt

 

Dus thuis boodschappen doen en meeslepen naar Duinrell is helemaal niet nodig! Op Duinrell vind je de Duinrell Superstore, waar je alles kunt halen wat je nodig hebt. Lekker makkelijk dus! PS: ga zeker in de ochtend naar de Duinrell Superstore, want elke ochtend bakken we superlekkere verse broodjes.

 

#10 Duinrell heeft vliegtuigen die je zelf kunt besturen

 

Dus waarom zou je nog in een vliegtuig met 300 andere passagiers gaan zitten, als je zelf het vliegtuig kunt besturen?!  In de Wild Wings ben jij de piloot en bepaal je zelf hoe vaak je over de kop wilt gaan!

 

 

 

 

Bezig met laden