Relaxt op Duinrell

Voor sommigen betekent een dagje Duinrell misschien rennen, gillen, springen en vliegen (letterlijk), maar vind jij het met deze temperaturen lekkerder om het rustig aan te doen? Goed nieuws: ook dát kan op Duinrell. Kijk zelf maar.

Picknickvelden

Op Duinrell zijn verschillende picknickvelden te vinden. Naast de carrousel is bijvoorbeeld zo’n heerlijk plekje. Onder de bomen in de schaduw houd je het gemakkelijk de hele dag uit. Neem een fijn kleed mee, smeer een broodje en neem een duik in ons Duinrell Magazine. Laat de kids maar razen. Die komen zich vanzelf weer melden als ze honger krijgen.

 

De grote speeltuin

Heb jij wat kleinere kinderen? Ook geen probleem hoor. Vanaf het terras van de Schaapskooi heb je goed overzicht over wat er in de speeltuin gebeurt. Ook kun je plaatsnemen op een van de bankjes tussen de beide speeltuinen. Zo wordt het speelgebied van de kleintjes nog veel groter. Haal een kop koffie bij La Place (en een taartje erbij, die wil je niet missen!) en plof neer. Stress-modus uit, relax-modus aan!
 


 

Het buitenbad

Ons buitenbad is geopend, dus als het je even te heet onder de voeten wordt kun je lekker pootjebaden. En ben je weer afgekoeld, dan neem je plaats op de grote ligweide. De echte zonaanbidder wil hier nooit meer weg. (Dat hóéft trouwens ook niet, want er zijn nog wat plekjes op de camping over. Dat je het maar weet!). Als vliegtuigspotter blijf je ook graag trouwens, want met uitzicht op de Wild Wings heb jij de hele middag vermaak. Wie maakt de meeste rolls?
 


 

De zomershow

In het Zomertheater is de show van The Accidentel Illusionists Scott & Muriel begonnen. Terwijl Scott & Muriel al hun trucen uit de kast halen kun jij even rustig bijkomen. Tenminste, als je niet van de bank afvalt van het lachen dan. Want de ietwat onnozele goochelaar en zijn onhandige, maar alleraardigste assistente zijn de magische formule voor een aaneenschakeling van pies-in-je-broek-van-het-lachen-momenten. En dat terwijl je mond ook regelmatig openvalt van verbazing. Hoe ze het doen? Dat is hun geheim…

Meer weten over dit komische duo? Lees ook ons blog over Scott & Muriel!
 


 

Het Tikibad

Ja, er zijn héél veel glijbanen in het Tikibad. En ja, je kunt daar natuurlijk de hele middag vanaf roetjsen. Maar heb je toevallig zin om het rustiger aan te doen? Dan neem je plaats op het terras. Vanaf daar heb je overzicht over het hele Tikibad en kun je lekker genieten van een snack en een drankje. Toch ook zin in een plons? Neem plaats op een band en dobber op je dooie akkertje door de Lazy River. Hoe relaxt wil je het hebben?

 

Toch meer zin in actie? Dan wil je deze hoogtepunten niet missen!  

Bezig met laden