29-03-2019
Algemeen

Foto's van onze Duinrell-gasten

We hebben onze eigen foto's, maar nog véél leuker vinden we jullie beelden. Jouw foto is net weer even vanuit een ander perspectief gemaakt. Hieronder een greep uit de beelden die we binnenkrijgen. Geniet je mee?

Eerste ritje in de Kikkerachtbaan

Je allereerste keer in de achtbaan met mama of papa erbij. Onze Kikkerachtbaan is de perfecte start voor een flitsende achtbaan-carrière. Hij gaat hard en is spannend, maar de meeste kinderen rennen na afloop direct terug naar de ingang: nog een keer! Kinderen onder de 120 centimeter mogen nog niet alleen in de achtbaan, maar wel als papa of mama meegaat.  

 

                 foto klant 1

 

                 foto klant 2

 

De Falcon blijft fotogeniek

De Falcon valt op en is voor de meeste Duinrell-gasten de achtbaanrit van hun leven: loodrecht 22 meter omhoog en dan in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden. En daar blijft het niet bij, daarna volgen de looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten.

 

                 falcon

 

In de Carrousel 

Eerst hobbelen op het paard en als je dan toch echt honger krijgt, dan lekker pannenkoeken eten bij de Carrousel. 

 

                 Caroussel

 

En nog meer leuke attractiefoto's

De Locomotion, Dragonfly, Kikkerrad, Monorail ... we hebben meer dan 40 attracties voor jong en oud. Bekijk hier al onze attracties

 

                 attractie duinrell

 

                 duinrell dragonfly

 

                 kikkerrad foto

 

                 

 

En wat doe je als je alle attracties gehad hebt? Juist, naar het Tikibad! 

En, nee ... het Tikibad is niet alleen voor oudere kinderen! Kids Waterpark Playa is speciaal voor kinderen onder de 120 centimer. Bekijk hier al onze glijbanen van het Tikibad

 

 

                  playa

 

Heb jij ook hele leuke foto's? Deel ze dan met ons via! Je mag ze mailen naar [email protected], posten op onze Facebookpagina of deel ze via #duinrell op Instagram. We vinden het superleuk om jouw foto's te zien! 

Bezig met laden