Geef een Duinrell-vakantie als kerstcadeau

Liggen alle kerstcadeaus al onder boom? En ligt er ook een cadeau onder de kerstboom dat leuk is voor het hele gezin? Onze tip: geef een Duinrell-vakantie cadeau. Een gezamenlijk cadeau dat leuk is voor de hele familie! In dit blog leggen we je ook uit waarom het slim is om nu te boeken en we geven je gelijk ook wat inpaktips.

Hoe pak je een vakantie in?

Geen stress voor het inpakken van het cadeau, want speciaal voor jou hebben we het internet afgestruind en de drie leukste video’s op een rij gezet hoe je een kerstcadeau leuk en origineel kunt inpakken. Print de reserveringsbevestiging, doe inspiratie op en pak dit familiecadeau in!

 

Do’s en don'ts inpakken

Lukt het je nooit om een cadeau mooi in te pakken en ziet het resultaat er eigenlijk niet uit? Leer de do’s and don’ts van vlogger But First, coffee. Ze geeft je handige tips die je misschien nog niet wist.

Doe-het-zelf inpak tips

Wil je je kerstcadeau inpakken, maar moet het wel allemaal makkelijk? Doe inspiratie op met de tips van vlogger Turbo Fun Crafts en gebruik matriaal wat je waarschijnlijk thuis hebt liggen.

Doe het duurzaam: inpakken zonder plakband

Wil je de kerst wat bewust ingaan en geen plastic gebruiken? Nou, dat kan. In deze video vertelt vlogger Alli Cherry hoe je een kerstcadeau inpakt zonder plakband. 

Geniet van vroegboekvoordeel:

Boek je nog vóór de kerstdagen een Duinrell-vakantie, dan profiteer je ook nog van extra vroegboekvoordeel, namelijk:

 

  • Iedere dag 3 uur toegang tot het Tikibad en kids waterpark Playa op een tijdstip naar keuze
  • Onbeperkt toegang tot het buitenbad (geopend van mei t/m september)
  • Gratis wifi tijdens je verblijf (max. 1 apparaat)

 

Lees meer over vroegboeken

Bezig met laden