24-03-2023
Algemeen

Nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan

In juli 2023 openen wij een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdamse themagebied.

Ritjes terug in de tijd

Op De Oude Lijnbaan kun je met 6 km/u een rondje rijden in een gethematiseerde oude bus of een oude truck. Neem voorin plaats achter het stuur of ga lekker achterin zitten. En geen zorgen; kinderen kunnen voorin niet ‘echt’ sturen, dus je kunt achterin gerust even bijtanken voor de rest van je Duinrell-dag.  Elk voertuig heeft een eigen thema, waardoor je iedere rit weer anders zult beleven.   

 

Opening medio juli

We openen De Oude Lijnbaan naar verwachting medio juli 2023. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de exacte openingsdatum? Houd dan onze socials in de gaten, want daar geven we je de laatste updates.

 

Amsterdams themagebied

In het attractiepark vernieuwen we momenteel het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines. Dit vernieuwde gebied krijgt het thema ‘Amsterdamse grachten’. De bouw hiervan is momenteel in volle gang. Naar verwachting is fase 1 van dit nieuwe themagebied medio april gereed. Dan openen wij de nieuwe Arcade en (her)openen we de vernieuwde Botsboten, trampolines en de PlayFountain.

Bezig met laden