…Sinterklaas komt naar Duinrell!

Op 24 en 25 november en 1 en 2 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas! Beide weekenden zijn er van 10.00 uur tot 16.30 uur de leukste Sinterklaas-activiteiten te beleven. En heb je aan een dagje in deze Sint-pret niet genoeg? Dan blijf je toch gezellig slapen? Weet je zeker dat je genoeg tijd hebt voor al het leuks dat je te wachten staat.

Sint-pret tot en met!

Wat er dan allemaal te doen is? Elk uur is er een te gek SiSaSinterklaasconcert te beluisteren met zangeres Sita. Zij zingt de vrolijkste Sint-liedjes en natuurlijk mag het publiek meedoen. Onze hooggeëerde gast Sinterklaas mag niet ontbreken, dus ook hij komt langs tijdens het concert. Zo weet je zeker dat je hem niet mist! Een andere goeie plek om Sinterklaas en zijn Pieten te spotten is tijdens de Pieten Parade. Om 13.30 uur trekken ze samen met Rick de Kikker in een lange stoet over het attractiepark. Misschien krijgen jullie wel een lekker pepernootje of high five van de Pieten! Hou ze trouwens in de gaten hoor, die Pieten. Want ze halen de gekste capriolen uit.

 

Hebben jouw kinderen zelf ambities om Piet te worden? Goed nieuws! In het Huis van Sinterklaas zien ze waar de pakjes worden ingepakt en hoe de Pieten slapen. Zo krijgen ze vast nog veel meer zin in hun spannende carrière als Piet. Enne… er is in het huis van Sinterklaas natuurlijk ook een heleboel leuks te doen voor kinderen.

 

 

Attracties en Tikibad

Dacht je dat je er was? Nee hoor, want ook de attracties zijn geopend tijdens het Landgoed van Sinterklaas. Je leest het goed: misschien zit je straks wel naast een van je favoriete Pieten in de achtbaan. En heb je zin om de frisse buitenlucht in te ruilen voor een tropisch temperatuurtje? Dat kan in het Tikibad. Koop een Tikibad-kaartje voor maar €5 bij je dagkaart voor het Landgoed van Sinterklaas en je kunt maar liefst drie uur glijden, spetteren en spelen in het Tikibad en Playa! Wist je trouwens dat het Tikibad op zaterdag tot 21.30 uur geopend is en op zondag tot 19.00 uur? Zo kun je het gemakkelijk allebei doen: eerst op Sint-avontuur en daarna alle glijbanen in het Tikibad proberen.

 

Sint-selfie

Heb jij een coole Sint-selfie gemaakt of staat jouw kroost met hun favoriete Piet op de foto? Deel ’m met #duinrell. 

 

Boek nu een dagje of een heel weekend naar het Landgoed van Sinterklaas!

Kijk hier hoe leuk het Landgoed van Sinterklaas is!

Deze blogs vind je ook leuk

Met je kleuters naar een pretpark? Leuk!

27-02-2019
lees verder

Gastblog: Landgoed van Sinterklaas

28-11-2018
lees verder
Bezig met laden