03-08-2018
Attractiepark

Wind in je haren en razendsnel afkoelen!

Met dit warme weer kun je natuurlijk een duik nemen in het Tikibad. Maar je kunt ook in de allersnelste attracties springen voor een flinke dosis wind door je haren. Welke attracties snel, sneller, snelst zijn? Je leest het hier!

Snel

25 km/u

Suis van boven naar beneden door de duinen van Duinrell in de Rodelbaan. Op de heenweg ga je nog rustig omhoog, maar op de terugweg schiet je met 25 km/u naar beneden. Onder tussen de bomen door en in de schaduw. Dat is lekker koel!

 

45 km/u

Vanaf een 18 meter hoge toren glijd je in een sleetje door Aqua Shute naar beneden. En daarbij kun je een snelheid halen van zo’n 45 km/u! Reken maar dat de wind dan aardig door je lokken waait! Zit je niet goed rechtop, dan heb je ook nog kans op een paar spetters.
 


 

45 km/u

Dwars door de bomen op megasnelheid, dat doe je in de Dragonfly. Met 70 km/u raas je over de baan die je omhoog, omlaag en opzij gooit. Haren los en handen in de lucht, de wind was nog nooit zo verfrissend!
 

Sneller

55 km/u

Oké, wind is fijn. Maar wind + water = nog veel sneller afkoelen. Sla dus een ritje in de Splash niet over! Stap in een open boot en suis naar beneden vanaf hoge hoogte. Kippenvel van de spanning, de wind en de… SPLASH! Had iemand het warm? De kans is groot dat je niet de enige bent met het idee om af te koelen in de Splash. Heb je geen zin om te wachten op je beurt? Dan ben je op het uitkijkpunt ook zo afgekoeld. Minstens zo spannend en zeker zo verfrissend. Afkoelen gegarandeerd!
 


 

Snelst

70 km/u

De Falcon brengt je naar 22 meter hoogte en laat je dan in een paar seconden loodrecht naar beneden afvallen. En… dat gaat snel. Heel snel. Met 70 km/u raas jij over de baan. Je hebt amper tijd om te gillen. Nog even een looping en een kurkentrekker door en als je weer op het beginpunt bent aangekomen roep je één ding: ‘Nog een keer!’

Deze blogs vind je ook leuk

6x uitwaaien op Duinrell

19-10-2018
lees verder

Hitteplan: zoek verkoeling op Duinrell

23-07-2019
lees verder
Bezig met laden