Er zit maar één ding op: afkoelen op Duinrell!

Het kwik blijft maar oplopen. Het is de hoogste tijd om verkoeling op te zoeken. Maar waar? Nou, op Duinrell natuurlijk, want bij ons word je gegarandeerd kletsnat deze zomer. Van de Splash tot het nieuwe buitengebied van het Tikibad … je wordt overspoeld door water! 

1. Nieuw: Tikibad nu ook buiten 

Een ruim buitenzwembad, vijf nieuwe familieglijbanen en een waterspeelhuis met de allergrootste tipping bucket van Nederland ... afkoelen doe je vanaf nu maar op één plek en dat is bij ons nieuwe buitengedeelte van het Tikibad. Het buitenbad is dagelijks open van 10:00 tot 19:30. Laat de hittegolf maar komen! 


tikibad buitenzwembad
 

Naar het Tikibad

 

2. Stap in de Splash

Ben jij niet bang om kletsnat te worden? Kies dan deze keer niet voor de dichte, maar voor de open boot bij de Splash. Zeker weten dat je nat wordt! Nog niet genoeg afgekoeld? Dan doe je gewoon nog een ritje. Plons!

splash duinrell

 

3. Voor het raam

Wil jij nog natter worden? Echt in één keer kledderdekleddernat worden én afkoelen? Ga voor het raam staan bij de Splash en geloof ons: je hoeft er helemaal niets voor te doen. Een favoriete plek van veel Duinrell-fans! Durf jij te blijven kijken hoe de Splash zijn afdaling maakt? Dit is 100% nattigheid gegarandeerd!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Duinrell (@duinrellwassenaar) op

 

4. Zoek de schaduw op

Duinrell is omringd door bomen, dus schaduwplekken genoeg! Haal wat lekkers bij één van de Take aways van Duinrell en ga lekker even op een van de vele picknickplekken zitten. Door het dikke loof van de eeuwenoude Duinrell-bomen komt geen spatje zon. Komt dat even goed uit op zo’n warme dag!

 

5. Laat de wind door je haren wapperen 

Wat wil je het liefst als je het smoorheet hebt? Een verkoelend windje! Op Duinrell hebben we heel veel windmachines! In de vorm van de Falcon, Wild WingsDragonfly of de Aqua Swing bijvoorbeeld. Stap in deze attracties en vlieg vlak langs de bomen. Een ventilator is er niets bij!
 

 

6. Goed smeren

Tijdens een gezellige dag uit vergeet je je al snel in te smeren, maar dit is natuurlijk wel heel erg belangrijk. Zorg er dus voor dat je je tijdens je dagje Duinrell vaak genoeg insmeert, zodat je optimaal van de dag kunt genieten. Enne… ben je lekker afgekoeld in het nieuwe buitengebied van het Tikibad? Smeer dan nog een keertje extra!

 

7. Blijf genoeg drinken en heel veel ijsjes eten

Als het warm is, is het erg belangrijk om genoeg te drinken. Las dus vooral veel drinkpauzes in en haal een dorstlesser bij een van de vele restaurants op Duinrell of neem plaats op een van de picknickplekken en geniet van je eigen meegebrachte drankjes. Of nog beter: ga heel veel ijsjes eten! 
 

ijsjes op Duinrell
 

Koop snel je tickets!

DEZE BLOGS VIND JE OOK LEUK

Wind in je haren en razendsnel afkoelen!

03-08-2018
lees verder

Dagje Duinrell in de relaxmodus

20-07-2018
lees verder
Bezig met laden
Tickets