Hitteplan: zoek verkoeling op Duinrell

Hitteplan: zoek verkoeling op Duinrell

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Lees snel onze zomertips, zodat jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel houdt tijdens jouw Duinrell-dag.

1. Zoek verkoeling bij het buitenbad

Wist je dat je tijdens een bezoek aan het attractiepark ook lekker kunt genieten van het buitenbad? Op zomerse dagen is het buitenbad open en iedereen mag er gebruik van maken. Je hebt dus geen ticket voor het Tikibad nodig; een attractieparkticket is genoeg. Neem een verkoelende duik, ga samen met je kinderen pootjebaden in het Peuterbad of leg je handdoek neer op de ligweide en geniet!


 

2. Stap in de Splash

Voor de echte durfal: kies deze keer niet de dichte, maar de open boot bij de Splash. Zo maak je de kans om nat te worden een stuk groter! Nog niet genoeg afgekoeld? Dan doe je gewoon nog een ritje. Plons!

 

3. Voor het raam

In één keer kledderdekleddernat worden én afkoelen? Ga voor het raam staan bij de Splash en je hoeft er helemaal niets voor te doen. Durf jij te blijven kijken hoe de Splash zijn afdaling maakt? Dit is 100% nattigheid gegarandeerd!

 

4. Zoek de schaduw op

Duinrell is omringd door bomen, dus schaduwplekken genoeg! Neem een pauze en ga lekker even op een van de vele picknickplekken zitten. Door het dikke loof van de eeuwenoude Duinrell-bomen komt geen spatje zon. Komt dat even goed uit op zo’n warme dag!

 

5. Windmachine

Wat wil je het liefst als je het smoorheet hebt? Een verkoelend windje. Op Duinrell hebben we die hoor. In de vorm van de Dragonfly of de Aqua Swing bijvoorbeeld. Stap in deze attracties en vlieg vlak langs de bomen. Een ventilator is er niets bij!

 

6. Goed smeren

Tijdens een gezellige dag uit vergeet je je al snel in te smeren, maar dit is natuurlijk wel heel erg belangrijk. Zorg er dus voor dat je je tijdens je dagje Duinrell vaak genoeg insmeert zodat je optimaal van de dag kunt genieten. Enne… ben je lekker afgekoeld in het buitenbad? Smeer dan nog een keertje extra!

 

7. Blijf genoeg drinken

Als het warm is, is het erg belangrijk om genoeg te drinken. Las dus vooral veel drinkpauzes in en haal een dorstlesser bij een van de vele restaurants op Duinrell of neem plaats op een van de picknickplekken en geniet van je eigen meegebrachte drankjes.

Attractiepark

Attractiepark
Meer dan 40 attracties!
  • Actie voor de durfals
  • Speelplezier voor kleintjes
  • Samen met de hele familie
  • Combineer met het Tikibad!
Bezig met laden
Tickets