Vroegboekcadeau

  3 uur gratis Tikibad

Uitpakken maar: het vroegboekcadeau

De Sint is het land alweer uit, maar het is nog niet klaar met de cadeaus. Duinrell heeft namelijk nog wat leuks voor je. Boek nu jouw Duinrell-vakantie voor 2019 en krijg elke dag van je verblijf 3 uur gratis toegang tot het Tikibad per persoon.

Glijden, glijden, glijden

Het Tikibad heeft zóveel toffe glijbanen, die wil je allemaal proberen. Heb jij even geluk. Met de drie uur gratis toegang tot het Tikibad heb je tijd genoeg om ze allemaal af te roetsjen. En nog fijner: je mag zelf bepalen op welk moment van de dag je jouw drie uur wilt inzetten. Dat kan dus ook na 18.00 uur als de meeste dagbezoekers alweer op weg naar huis zijn. 3, 2, 1… glijden maar!

 

Vamos a Playa

Je bent in Nederland op vakantie en toch is het Spaanse strand maar een paar meter verwijderd van jouw verblijfplaats. Het water in kids waterpark Playa staat maar 15 cm hoog, ideaal voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar oud die er lekker kunnen spetteren en spelen. Maar… pas op: want staan ze per ongeluk onder de tipping water bucket, dan kan het maar zo zijn dat er ineens een waterval over ze heen valt. Lachen!

 

 

Relaxen maar

Ja, in het Tikibad kun je glijden tot je een ons weegt. Maar relaxen kan ook! In de Lazy River is het lekker bijkomen. Terwijl je dobbert drijven je zorgen verder en verder weg. Geen zin in zwemmen, maar wil je wel in de buurt van je kids zijn? Dat kan natuurlijk ook. Je bent met dit vroegboekcadeau ook in gewone kleding welkom op het terras van het Tikibad waar je zicht hebt op je kinderen onder het genot van een hapje of drankje. Proost op jouw vakantie!

 

Vroegboekcadeau

Normaal gesproken krijg je bij de boeking van een Duingalow of Luxe Lodgetent twee uur per dag gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Boek je een plekje op de camping dan betaal je € 5 per persoon voor twee uur Tikibad. Maak nu gebruik van ons vroegboekvoordeel en jij kunt elke dag van je vakantie drie uur gratis spetteren in het Tikibad op een moment naar keuze. Dat betekent: voordeel voor iedereen!

Boek voor 2019

Boek voor 2019

Heb je nog geen vakantie voor 2019 geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie! Boek nu je vakantie voor 2019 en krijg dagelijks drie uur lang toegang tot het Tikibad! Met 16 unieke glijbanen voor jong en oud beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Neem ook een kijkje in Kids Waterpark Playa, voor kinderen onder de 1.20m.

Bezig met laden
Boeken