Vroegboekcadeau

3 uur gratis Tikibad
07-12-2018
Vakantiepark

Uitpakken maar

Heb jij jouw vakantie voor 2019 al geboekt? Inmiddels valt er zoveel te kiezen en misschien wist je niet eens dat je óók op Duinrell kunt slapen. Daarom hebben we ons vroegboekvoordeel met 10 dagen verlengd. Ook natuurlijk omdat we je heel graag op Duinrell zien. Boek je je Duinrell-vakantie vóór 11 februari 2019, dan krijg je van ons 3 uur Tikibad per dag cadeau op een tijdstip naar keuze. En je krijgt nog veel meer …

Waarom Duinrell?

Duinrell heeft het grootste indoor waterpark van de Benelux, met meer dan 16 unieke glijbanen en 1,3 kilometer aan glijbaanplezier. Bovendien is het Tikibad van Duinrell voor het hele gezin, want voor de waterratten onder de 120 cm onder ons hebben we Kids Waterpark Playa: met vier glijbanen en een megawaterval.


Even geen zin om nat te worden? Dan ga je naar het attractiepark, met meer dan 40 attracties kan iedereen zich eindeloos vermaken op Duinrell.


Slaap je op Duinrell, dan heb dus je elke dag onbeperkt toegang tot het attractiepark. Plus: als je boekt vóór 11 februari 2019 dan kun je elke dag 3 uur naar het Tikibad! Jij bepaalt zelf op welk moment van de dag je jouw drie uur wilt inzetten. Dat kan dus na 18.00 uur of juist vroeg in de ochtend, wat jij wilt! 3, 2, 1 … glijden maar!


En is dit alles waarom Duinrell zo leuk is als vakantiebestemming? Nee, Duinrell ligt dicht bij het strand, midden in de natuur en de grote steden liggen op steenworp afstand. Lees hier 10 argumenten waarom Duinrell.

Maar Duinrell heeft toch alleen maar een camping? Nee, of je nu heel luxe wilt slapen of meer budget. Voor iedereen is er een slaapplek. We hebben Duingalows, Lodgetenten, kampeervelden en groepsaccommodaties. De verschillen en mogelijkheden lees je in ons blog ‘overnachten op Duinrell’.


 

Vroegboekvoordeel, wat is mijn cadeau?


Normaal gesproken krijg je bij de boeking van een Duingalow of Luxe Lodgetent twee uur per dag gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Boek je een plekje op de camping dan betaal je € 5,50 per persoon voor twee uur Tikibad. Maak nu gebruik van ons vroegboekvoordeel en jij kunt elke dag van je vakantie drie uur gratis spetteren in het Tikibad op een moment naar keuze. Dat betekent: voordeel voor iedereen!


Dus:

  • Elke dag 3 uur toegang tot het Tikibad per dag op een tijdstip naar keuze.
  • Gratis WiFi voor de gehele duur van je verblijf (voor 5 apparaten).
  • Kosteloos wijzigen tot 1 maart 2019.
  • Iedere dag onbeperkt toegang tot het attractiepark.
  • Speciale activiteiten voor jong en oud: ga naar de Mini-Disco of ga op de foto met Rick de Kikker. Lees meer over het activiteitenprogramma.

 

Boek je vakantie!

Boek je Duingalow

Boek je Duingalow

Heb je nog geen vakantie voor 2019 geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie! Boek nu je vakantie voor 2019 en krijg dagelijks drie uur lang toegang tot het Tikibad! Met 16 unieke glijbanen voor jong en oud beleef je een vakantie om nooit te vergeten. Neem ook een kijkje in Kids Waterpark Playa, voor kinderen onder de 1.20m.

Deze blogs vind je ook leuk

Binnenkijken in een Premium Duingalow

26-10-2018
lees verder

Elke schoolvakantie op Duinrell is leuk

08-02-2019
lees verder
Bezig met laden