Wat te doen met slecht weer?

Kom schuilen bij Duinrell! Een dagje Duinrell is hét perfecte uitje in Zuid-Holland bij regen of slecht weer. In ons attractiepark vind je verschillende indoor activiteiten en overdekte attracties. Als klap op de vuurpijl is er het Tikibad: het ultieme overdekte uitje! Dit zijn onze tips tijdens een dagje uit met regen.

Duinrell met regen of slecht weer

In het attractiepark vind je meer dan 40 attracties. In het geval van slecht weer blijven de meeste daarvan gewoon geopend voor het publiek. Veiligheid staat echter voorop: het kan dus voorkomen dat een bepaalde attractie (tijdelijk) wordt gesloten. Wil je schuilen voor de regen? Dat kan, zonder dat je je hoeft te vervelen! Er zijn verschillende overdekte attracties en activiteiten. Er is voor jong en oud altijd wat te doen met slecht weer. 

#1 - Het leukste uitstapje met slecht weer: het Tikibad!

Het Tikibad is het allergrootste waterpark van de Benelux en de koning van de indoor uitjes. Kort, lang, snel, dobberend, met banden én in donker … Hoe jong of oud je ook bent, we hebben glijbanen voor iedereen! 

 

Buiten word je toch kletsnat, dus waarom niet tot aan je zwembroek nat worden in ons tropische Tikibad? Een bezoek aan het overdekte Tikibad is perfect als het buiten slecht weer is. Zo wordt een dagje uit met regen toch een groot succes!

 

Met kinderen: Kids waterpark Playa

Is het slecht weer en zoek je een geschikt dagje uit met kinderen? Speciaal voor kleine kinderen hebben we in het Tikibad kids waterpark Playa. Hier is het water lekker warm en staat het nooit hoger dan 15 centimeter. Dus kleine kinderen zonder zwemdiploma kunnen er perfect spelen

#2 - Overdekte attracties

De Carrousel

Onze nostalgische Carrousel is een stukje geschiedenis: deze draaimolen is al in 1864 in Duitsland gebouwd. Vroeger werd hij in beweging gezet door echte paarden. Gelukkig hebben we nu elektriciteit en hoeft dat niet meer! Neem plaats op een van de paarden en ga lekker (droog) hobbelen.

 

O, en wist je ook dat je hier de allerlekkerste pannenkoeken van het hele land kunt eten? Perfect om even uit te rusten en te wachten tot die regenbui voorbij is! Kies voor de traditionele pannenkoek met ham en kaas of ga voor een pannenkoek met heel veel chocolade en andere snoepjes! Mmm …

 

Indoor speeltuin Rick’s Fun Factory

Maar ook op ons attractiepark hebben we genoeg droge plekken. Het speelparadijs Rick’s Fun Factory is bijvoorbeeld ook helemaal overdekt, dus laat die regen maar komen.

 

Je vindt hier veel speeltoestellen, luchtkussens en attracties om in te kruipen, sluipen, springen en te klauteren. Rick’s Fun Factory is een feest voor kinderen! Zelfs kleine gasten kunnen hier geheel veilig en in vrijheid spelen. Je vindt ons overdekte speelparadijs naast de Bumperfrogs.

 

Botsauto’s

Neem plaats achter het stuur en vergeet dat het buiten keihard regent, want jij zit lekker overdekt binnen bij onze botsauto’s. Doe je gordel om en probeer zoveel mogelijk botsauto’s te ontwijken! Iedere botsauto heeft plek voor twee personen. Grote kans dat de regenbui allang over is als jij uitgebotst bent. En zo niet? Dan ga je snel naar onze andere tip!

Schaduwhuis

Is dat nu onweer!? O … nee, het is de schaduwflits! Neem een pose aan, wacht even … en flits! Wow, jouw afdruk op de muur!

Ballenzee  

De ballenzee op Duinrell is de perfecte plek voor kinderen tijdens een dagje weg met slecht weer. In de twee bakken met duizenden ballen kunnen de kleinste bezoekers zich eindeloos vermaken, zónder nat te regenen!

#3 - Binnenactiviteiten

Geniet van overdekte shows

In de zomermaanden is er extra vermaak in de vorm van een zomershow. Dit jaar nemen Scott & Muriel je mee in een geweldige show vol magie en humor. Genieten geblazen voor jonge én oudere bezoekers. De show is drie keer per dag te zien in het overdekte zomertheater. Een perfecte binnenactiviteit bij regen tijdens je dagje uit op Duinrell!

 

Ook de Kwakus Kwebbel Show is volledig overdekt. Kwebbel poedelt lekker in het water, maar jij zit hier droog! De vrolijke eend Kwakus Kwebbel is het idool van veel Duinrell-fans. Deze vermakelijke show is ieder uur te bewonderen. Je wilt hem niet missen (ook als het niet regent)!

 

Een hapje eten in onze La Place-restaurants

Het is een beetje achterhaald om te denken dat je altijd verplicht patat moet eten als je naar een attractiepark gaat. Natuurlijk, het kan wel. Maar bij onze La Place restaurants kun je ook heerlijke huisgemaakte verse gerechten bestellen. Wat dacht je van een soep van de dag, een lekkere steak van de grill of een salade met groenten van het seizoen? En ook lekker: ze hebben hier overheerlijke taarten en koffie! Dat wordt lekker smullen en ook bij La Place zit je lekker droog! 

 

Bestel alvast je tickets

Laat je niet tegenhouden door een Hollandse regenbui ... er zit maar één ding op bij slecht weer: kom gezellig naar Duinrell! Koop direct je tickets voor een dagje Duinrell. Je kunt kiezen uit een ticket met of zonder Tikibad. Online bespaar je flink ten opzichte van de prijs aan de kassa. Je hebt al een ticket vanaf €17,95!

Bezig met laden
Tickets