Last minute Nederland

Last minute Nederland

Op zoek naar een Last minute Nederland? Bekijk dan de verschillende voordelen bij het boeken van een Last minute op Duinrell. Ga er nog even lekker tussenuit en geniet van de prachtige natuur en het attractiepark! Toch nog even lekker tot rust komen met z’n tweeën of het hele gezin tijdens een last minute Nederland.

Een heerlijk verblijf boek je op Duinrell. Doordat je kunt kiezen uit veel verschillende verblijfsmogelijkheden zijn de mogelijkheden voor een Last minute Nederland op Duinrell eindeloos. Verblijf jij heerlijk rustig op de familiecamping middenin de natuur of kies jij voor een achtbaan in je achtertuin van je heerlijke comfortabele Duingalow? Daarnaast kun je ook nog een heerlijke last minute Nederland boeken met een overnachting in één van de zes luxe lodgetenten. Lees hieronder meer wat deze verblijfsmogelijkheden eigenlijk allemaal inhouden.

 

Last minute Nederland overnachting in Duingalows

De Duingalows op Duinrell zijn in veel verschillende typen te onderscheiden. Zo heb je premium Duingalows met een heerlijke veranda voor de deur en heb je Budget Duingalows met de basics voor jouw verblijf. Zelfs een speciale Huisdieren Duingalow maakt het mogelijk om jouw trouwe viervoeter mee te nemen naar Duinrell! De volgende typen Duingalows zijn te boeken als jij op zoek bent naar een Last minute Nederland:

 

 • Premium
 • Comfort
 • Budget
 • Veranda
 • Baby
 • Huisdieren
 • Exclusive

Wil jij meer weten over een specifiek type Duingalow? Bekijk dan meer informatie over bovenstaande typen en boek vandaag nog jouw heerlijke last minute Nederland op Vakantie- en Duinrell!


 

Last minute Nederland overnachting op de familiecamping

De oorsprong van Duinrell: de familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland! Het gehele zomerseizoen kun je heerlijk overnachten middenin de rustgevende omgeving op landgoed Duinrell. De familiecamping ligt centraal gelegen en uitstapjes naar bijvoorbeeld Den Haag of Scheveningen zijn dan ook snel gemaakt! Voor een echte Last minute Nederland overnacht je heerlijk met z’n tweeën of met het hele gezin op de camping. Er zijn verschillende kampeerplaats typen te boeken voor jouw Last minute:

 

 • Premium klasse
 • Comfort klasse
 • Budget klasse
   

Bij een Last minute Nederland boeking op bovenstaande Kampeerplaats typen krijg je altijd gratis toegang tot het attractiepark en kun je voordelig naar het Tikibad. De Premium klasse zijn kampeerplaats typen die variëren van 100m2 tot 140m2. De Comfort klasse plaatsen variëren van 80m2 tot 120m2. De Budget klasse varieert van 60m2 tot 80m2. Ben je op zoek naar een plaatsje in het bos- en duingebied? Dan kun je kiezen voor een last minute Nederland overnachting via de Budget klasse. Deze kampeerplaatsen bevinden zich meestal in het bos- en duingebied.

 

Een lodgetent als last minute Nederland verblijf

De heerlijk ruim ingerichte lodgetenten zijn perfect voor een geweldige glampingvakantie als last minute Nederland. Met een ruime veranda kom je helemaal tot rust. Slechts op één minuut afstand is het sanitairgebouw! De lodgetenten zijn daarnaast voorzien van stroom, verlichting en een eigen toilet. De unieke combinatie van luxe en tóch het kampeergevoel, maakt de lodgetent als perfect geschikt verblijf voor een last minute Nederland. Op de veranda, zoals hierboven vermeld, staan een picknicktafel en twee comfi loungestoelen. Daarnaast vind je ook nog een kluisje in de lodgetent voor jouw waardevolle spullen. Meer informatie over de lodgetenten vind je op de pagina over lodgetenten.

Bezig met laden