Camping Duinrell door ANWB bekroond met 4,5 sterren 

 

22 april 2021 - Na een onafhankelijke inspectie door de ANWB is de camping van Duinrell wederom erkend als officiële ANWB-camping. Camping Duinrell is in 2021 beoordeeld met 4,5 sterren. Hiermee behoort de camping tot de beste campings van Nederland.

 

Erkende campings van ANWB Camping 

Erkende ANWB-campings zijn campings die bij de onafhankelijke inspectie van de ANWB minimaal 3 sterren behalen. Het eindoordeel van een camping hangt af van vijf onderdelen: sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels. De eerste twee onderdelen bepalen 65% van de score, omdat uit onderzoek van ANWB blijkt dat kampeerders deze punten extra belangrijk vinden. De andere onderdelen zijn dan goed voor 35%.

 

Camping Duinrell laat goede scores zien op zwemmen, staanplaatsen, indruk terrein, sanitair, bijzondere voorzieningen, eten en drinken, boodschappen doen, speel- en sportfaciliteiten, entertainment en animatie. De camping van Vakantiepark Duinrell heeft deze officiële ANWB-erkenning toegewezen gekregen in april 2021.

 

ANWB citeert op haar site: “Omdat de erkende campings hoge scores behaald hebben, kun je erop vertrouwen dat er voldoende voorzieningen en recreatie aanwezig zijn”. .

 

Al meer dan 65 jaar avontuurlijk kamperen op Duinrell
Landgoed Duinrell werd op 19 april 1935 opengesteld voor het publiek. In 1953 ontving zij de eerste kampeerders, maar pas in 1959 werd de camping op Duinrell een officiële camping.

Philip graaf van Zuylen van Nijevelt, eigenaar van Duinrell: “Wij zijn heel trots op deze officiële erkenning van de ANWB. Al die blije families in tenten en campers die genieten van hun vakantie op Duinrell geeft ons nog altijd een enorm warm gevoel.”

 

Cindy van Kester, woordvoerder Duinrell vervolgt: “Ook in coronatijd is er genoeg te doen op ons landgoed. Duinrell biedt deze meivakantie 40 ‘coronaproof’ outdooractiviteiten voor jong en oud. Van vlotten bouwen, behind the scenes-tours bij onze achtbaan, crea workshops en mini-disco’s tot wandelen, fietsen en sporten. Zo blijft Duinrell ook nu het avontuurlijkste vakantiepark aan de kust.”

 

Kamperen op vakantiepark Duinrell
De camping van Duinrell bestaat uit twaalf kampeervelden met plekken variërend tussen de 60 m2 en 140 m2, luxe glamping accommodaties en topfaciliteiten op het eigen landgoed, waaronder gedeeld sanitair of privé sanitair. Kampeergasten kunnen gratis gebruikmaken van 40 outdoor activiteiten voor jong en oud, het attractiepark en krijgen korting bij het Tikibad, dat bestaat uit binnen- en buitenbaden en 21 waterglijbanen. Gasten krijgen gratis terugkom-tickets bij hun boeking, mocht het attractiepark vanwege coronamaatregelen nog gesloten zijn.

 

Noot voor de redactie

Kijk voor meer informatie op Duinrell.nl/camping of neem contact op met Cindy van Kester:
Cindy van Kester: 070 5155 155
Of mail direct naar: [email protected]

 

Foto's:

Foto Camping Duinrell

 

Logo ANWB erkende camping met 4,5 sterren

 

Bezig met laden