22 september 2023 - Vanaf 30 september t/m 5 november 2023 zijn er weer gigantisch grote dino’s op Duinrell. Gasten kunnen tijdens hun bezoek aan Duinrell deelnemen aan diverse dino-activiteiten waaronder speuren naar twintig levensgrote én bewegende dinosaurussen.

Ontdek meer dan 20 dinosaurussen

Op Duinrell, tussen de attracties, zijn meer dan 20 dino’s verstopt. Ze brullen, bewegen en zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden. Zowel bij de ingang als bij de receptie is een gratis speurtocht verkrijgbaar, waarmee kids als een echte Duinrell-Dino-Ranger op zoek kunnen gaan naar de verschillende dinosaurussen. Spelenderwijs komen ze van alles te weten over de dino’s, zoals waar ze vroeger leefden en wat hun favoriete eten was.

Duinrell Dino Discovery winactie

Onderdeel van de speurtocht is om een stoere dino-foto (of video) te maken en deze te delen met de hashtag #duinrell via Instagram. Op 6 november kiest Duinrell de coolste dino-foto uit en wint de gelukkige een weekendje weg op Duinrell.

Nieuw: Arcade Game Hall & De Oude Lijnbaan

Met de toevoeging van 3 extra dino’s, zijn er 25 dino’s te spotten op Duinrell, en ze zijn ook te bewonderen in het Amsterdamse themagebied. Het onlangs geopende themagebied, incl. 2 nieuwe attracties (Arcade Game Hall en De Oude Lijnbaan) is deze herfst geopend voor bezoekers en verblijfsgasten.

Slapen tussen de dino’s

Voor wie er tijdens de herfst nog even tussenuit wil, is het uiteraard mogelijk om tijdens Dino Discovery te komen overnachten op Duinrell. Het aanbod waaruit de gast kan kiezen varieert van een (luxe) Duingalow, Lodgetent of een plekje op de camping. Het verblijf is altijd inclusief toegang tot de attracties en natuurlijk de dino’s. Afhankelijk van het type accommodatie en de verblijfsduur hebben gasten ook toegang tot het grootste waterpark van de Benelux, het Tikibad!

 

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op via [email protected]

 

https://www.duinrell.nl/dino
https://www.duinrell.nl/dino-vakantie

 

Bezig met laden