HEEL DE MAAND OKTOBER: DINO’S OP DUINRELL

Persbericht, wassenaar 23 september 2020

 

Tussen 1 oktober en 1 november 2020 staan er weer gigantisch grote dino’s verstopt op Duinrell. Naast alle veertig attracties en 21 glijbanen in het Tikibad, kunnen gasten tijdens hun bezoek aan Duinrell speuren naar twintig levensgrote én bewegende dinosaurussen.

Speuren naar dino’s

Tussen de 40 attracties van Duinrell zijn in de maand oktober twintig levensgrote dino’s verstopt. Ze brullen, bewegen en de vleesetende dino’s zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden. Bij de ingang is een gratis speurtocht verkrijgbaar, waarmee kinderen als een echte Duinrell-Dino-Ranger op zoek kunnen gaan naar de verschillende dinosaurussen. Kids komen onderweg spelenderwijs van alles te weten over de dino’s, zoals waar ze vroeger leefden en wat ze aten.

 

Winactie

Onderdeel van de speurtocht is om een originele Dino-foto (of -video) te maken en deze te delen met hashtag #duinrell via Instagram. ‘In de herfst is Duinrell op zijn mooist. De bomen schitteren in wel honderd kleuren en nu de dino’s allemaal een mooi plekje krijgen tussen de attracties, nodigt het uit om er prachtige plaatjes van te maken. En we vinden het natuurlijk heel leuk om te zien hoe onze gasten de dino’s ervaren’, licht woordvoerster Cindy van Duinrell toe. Op 2 november kiest Duinrell de leukste dino-foto uit en de winnaar wint een weekendje weg naar het vakantiepark van Duinrell.

 

Reserveren verplicht voor een dagje uit

Omdat het attractiepark en het Tikibad maar een beperkt aantal bezoekers mag ontvangen, reserveren gasten hun bezoek vooraf online. Gasten kunnen overdag kiezen uit twee soorten tickets: toegang tot de attracties óf toegang tot de attracties inclusief 2 uur toegang tot het Tikibad. Gasten betalen niks extra’s voor de dino’s en de speurtocht is gratis op te halen bij de entree.  

 

Overnachten

Wie er nog even lekker tussenuit wil, kan ook komen overnachten op het vakantiepark van Duinrell. Gasten kunnen kiezen uit een overnachting in een Duingalow, een Lodgetent of een plekje op de camping. Heel de maand oktober is een verblijf inclusief toegang tot alle attracties en natuurlijk de dino’s. Afhankelijk van het type accommodatie en de verblijfsduur hebben gasten ook een aantal keer toegang tot het Tikibad, het grootste overdekte waterpark van de Benelux.

 

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie: https://www.duinrell.nl/dino

 

Of neem contact op met Cindy van Kester via [email protected].  

 

Bezig met laden