HEEL DE MAAND OKTOBER: DINO’S OP DUINRELL

26-09-2019 Tussen de achtbanen van Duinrell staat een gigantische brullende en bewegende T-Rex. En even verder bij de ligweide van het Tikibad torent een 15 meter hoge Omeisasaurus boven de attracties uit. Ben jij gek op dino’s? Ga dan in oktober naar Duinrell, want van 1 oktober tot 1 november 2019 kun je op Duinrell tijdelijk 21 levensgrote én bewegende dinosaurussen spotten.

Tussen de 40 attracties van Duinrell zijn 21 levensgrote dino’s verstopt. Ze brullen, bewegen en de vleesetende dino’s zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden. Kinderen kunnen in de hele maand oktober, als een echte Duinrell-ranger, met een speurtocht op zoek gaan naar de verschillende dinosaurussen. Je vindt bekende dino’s op Duinrell, zoals de T-Rex en Omeisasaurus, maar ook minder bekende dinosaurussen zoals de Mosasaurus en Yangchuanosaurus.  Kinderen leren onderweg spelenderwijs meer over de dino’s, zoals waar ze vroeger geleefd hebben en wat ze aten.

 

Onderdeel van de speurtocht is om een originele Dino-foto (of -video) te maken en deze te delen met hashtag #duinrell via Instagram. ‘We vinden het leuk om te zien hoe onze eigen Duinrell-gasten de dino’s ervaren en zien graag hun beelden’, licht woordvoerster Lisanne van Duinrell toe. Op 1 november kiest Duinrell de leukste dino-foto uit en de winnaar wint een weekendje Duinrell.

 

Daggasten betalen niets extra’s voor het spotten van de dinosaurussen en de speurtocht is gratis op te halen bij de entree. ‘Wij willen graag iets leuks aanbieden in de maand oktober’, licht Lisanne toe.


De attracties van Duinrell zijn in de herfstvakantie geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het Tikibad is de hele maand dagelijks  geopend tot 22 uur. Buiten de herfstvakantie zijn de attracties doordeweeks dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Voor meer informatie of vragen:
Lisanne: 070 5155 155
Of mail direct naar: [email protected]

  

Noot voor de redactie
Bijlagen: foto vrij van copyright
Video: https://www.youtube.com/watch?v=QlxHQnjNMms

 

Voor meer informatie: https://www.duinrell.nl/evenementen/dinos

Bezig met laden