Wassenaar, 8 mei 2020

 

Duinrell heropent haar deuren

Tot voor kort was de instructie van de overheid ‘blijf zoveel mogelijk thuis’. Inmiddels is dit versoepeld naar ‘vermijd drukte’. In afstemming met de gemeente Wassenaar en in lijn met de coronaregels vanuit de overheid en de Veiligheidsregio Haaglanden heropent Duinrell vanaf heden haar vakantiepark voor verblijfsgasten. Het gaat om overnachtingen in Duingalows, Luxe Lodgetenten en kampeerplaatsen met eigen sanitair.

 

Vanaf vandaag is recreatief nachtverblijf op Duinrell weer mogelijk. ‘Wij zijn ontzettend blij dat we stap voor stap weer gasten op ons landgoed mogen ontvangen. Maar we blijven ons bewust van de bijzondere omstandigheden waaronder dit gebeurt.’, aldus directeur Philip van Zuylen van Nijevelt. Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, neemt Duinrell extra maatregelen. De anderhalve meter afstand wordt overal gehanteerd, er wordt gezorgd voor extra hygiënemaatregelen en er wordt gezorgd voor voldoende en heldere informatie door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Daarnaast zorgt Duinrell ervoor dat het niet druk wordt op het landgoed.

 

Vakantie midden in Nationaal Park Hollandse Duinen

Duinrell is gelegen midden in Nationaal Park Hollandse Duinen, een enorm divers natuurgebied aan de Zuid-Hollandse kust. ‘Wie aan een vakantie op Duinrell denkt, denkt vaak aan de attracties en het Tikibad en niet direct aan de natuurrijke omgeving. Nu gasten meer dan ooit behoefte hebben aan rust en natuur, willen we vooral benadrukken dat Duinrell in een prachtig mooi gebied ligt. Je komt er écht tot rust.’, aldus Cindy van Kester.

 

Attracties en Tikibad open vanaf 16 mei

Op 16 mei opent Duinrell in eerste instantie voor verblijfsgasten van het vakantiepark haar attracties en het Tikibad. Om te verzekeren dat dit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving valt, heeft Duinrell samen met de Club van Elf (branchevereniging Nederlandse dagattracties) en de NVD (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen) het protocol ‘Veilig Samen Uit’ opgesteld. Het protocol biedt drie garanties omtrent goede informatievoorziening, extra hygiënemaatregelen en uiteraard de anderhalve meter afstand tussen huishoudens.

 

Voor daggasten zijn later in de maand een beperkt aantal tickets beschikbaar. Deze dienen vooraf online gereserveerd te worden. Duinrell opent bewust stap voor stap haar park, zodat medewerkers kunnen wennen en er indien nodig bijgestuurd kan worden.

 

Voor meer informatie of vragen: 

Neem contact op met met Cindy van Kester via [email protected].

Bezig met laden