Hitteplan op Duinrell: 6 tips om het hoofd koel te houden tijdens een dagje uit

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Met deze zomertips zorgt Duinrell ervoor dat gasten zelfs in tropische temperaturen hun hoofd koel houden tijdens hun dagje uit op Duinrell.

 

1. Stap in de Splash

Voor de echte durfal: kies niet de dichte, maar de open boot bij de Splash. Zo maak je de kans om nat te worden een stuk groter! Nog niet genoeg afgekoeld? Dan doe je gewoon nog een ritje.

 

2. Voor het raam

In één keer kledderdekleddernat worden én afkoelen? Ga voor het raam staan bij de Splash en je hoeft er helemaal niets voor te doen. Wie het aandurft om te blijven kijken hoe de Splash zijn afdaling maakt wordt gegarandeerd nat!

 

3. Zoek de schaduw op

Duinrell is omringd door bomen, dus schaduwplekken genoeg! Neem een pauze en ga lekker even op een van de vele picknickplekken zitten. Door het dikke loof van de eeuwenoude Duinrellbomen komt geen spatje zon. Komt dat even goed uit op zo’n warme dag!

 

4. Windmachine

Wat wil je het liefst als je het smoorheet hebt? Een verkoelend windje. Op Duinrell zijn die er hoor. In de vorm van de Dragonfly of de Aqua Swing bijvoorbeeld. Stap in deze attracties en vlieg vlak langs de bomen. Een ventilator is er niets bij!

 

5. Goed smeren

Tijdens een gezellige dag uit vergeet je je al snel in te smeren, maar dit is natuurlijk wel heel erg belangrijk. Zorg er dus voor dat je je tijdens je dagje Duinrell vaak genoeg insmeert zodat je optimaal van de dag kunt genieten. Enne… ben je lekker afgekoeld in het buitenbad? Smeer dan nog een keertje extra!

 

6. Blijf genoeg drinken

Als het warm is, is het erg belangrijk om genoeg te drinken. Las dus vooral veel drinkpauzes in en haal een dorstlesser bij een van de vele restaurants op Duinrell of neem plaats op een van de picknickplekken en geniet van je eigen meegebrachte drankjes.


 

Noot voor de redactie

Foto’s vrij van copyright:
Foto: Splash
Foto: Aqua Swing
Foto: Drankjes
 

Voor meer informatie: [email protected]

Bezig met laden