Ontmoet Kwakus Kwebbel en Wauwel de Uil op Duinrell in levenden lijve

6 juni 2019Poedele, poedele, poedele … lekker in 't water. De echte Duinrell-fan weet natuurlijk gelijk over wie we het hebben én Duinrell heeft daarom goed nieuws. Vanaf zondag 9 juni, Eerste Pinksterdag, kun je hem in levenden lijve op Duinrell ontmoeten: Kwakus Kwebbel. En daar blijft het niet bij, want ook de wijze Wauwel de Uil loopt deze zomer dagelijks op Duinrell rond.

 

Nieuwe vriendjes

Op Duinrell kon je al elke dag Rick de Kikker en zijn vriendinnetje Lelie ontmoeten tijdens een Meet & Greet, maar vanaf zondag 9 juni krijgen zij er twee nieuwe vrienden bij: Kwakus Kwebbel en Wauwel de Uil. Deze Meet & Greets zijn voor veel kinderen (en volwassen) het hoogtepunt van de Duinrell-dag. Bovendien start Duinrell ook met merchandise-artikelen van Kwakus Kwebbel en Wauwel de Uil.  

 

Kwakus Kwebbel

De vrolijke eend Kwakus Kwebbel is vooral bekend van de Kwakus Kwebbel Show, die voor het eerst in première ging op 9 juni 1988. Joost Timp, de zoon van Mies Bouwman, schreef toentertijd de teksten en bedacht de liedjes. De Kwakus Kwebbel Show bevindt zich in het themagedeelte ‘Wonderland’. Vanaf 11:00 uur tot een uur voor het sluiten van het attractiepark is de show elk uur te zien.


Wauwel de Uil

De wijze uil van Duinrell, geïntroduceerd in het jaar 2004, heet Wauwel de Uil en woont in Rick’s Gallery, op het attractiepark van Duinrell. Wauwel de Uil vertelt gasten van Duinrell dagelijks over de geschiedenis van Rick de Kikker.

 

 

Noot voor de redactie
Meer informatie over de geschiedenis van Duinrell op aanvraag.


Bijlagen: foto’s vrij van copyright

 

Voor meer informatie of vragen:
Lisanne: 070 5155 155
Of mail direct naar: [email protected]

Bezig met laden