La Place Restaurant Duinrell Plaza is compleet vernieuwd

Op Duinrell was het afgelopen vrijdag 19 april groot feest, want La Place en Duinrell openden samen met vijftien gezinnen de deuren van het gloednieuwe La Place restaurant Duinrell Plaza. Het vernieuwde La Place restaurant op Duinrell staat voor vers, eerlijk en waar mogelijk biologisch eten. Met genoeg keuze voor jong en oud. Duinrell en La Place maken hiermee de statement dat een dagje pretpark ook verantwoord en bewust kan zijn. 

“Inmiddels is het achterhaald dat je verplicht patat of pannenkoeken moet eten als je naar een attractiepark gaat. Natuurlijk … het is lekker en het kan ook, maar we willen met het nieuwe restaurant ook de keuze bieden om bewust en verantwoord te eten”, vertelt Duinrell-woordvoerster Lisanne. 

In het La Place-restaurant Duinrell Plaza komen verschillende werelden samen: van smoothies, sandwiches, salades, bowls en soep tot Italiaanse pizza’s en pasta’s, Aziatische wokgerechten en gerechten van de grill.  Het eten is vers en wordt door het La Place-personeel klaargemaakt waar  de gast bij staat. Duinrell-gasten kunnen hier dagelijks terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Ook nieuw is dat men aan de buitenzijde van het restaurant bij de La Place Take Away huisgemaakte pizza’s kan afhalen.
 

“We kunnen niet wachten om vele Duinrell-gasten kennis te laten maken met het vernieuwde restaurant. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kan”, vertelt Marleen Visser, manager food bij La Place in Duinrell. Met 1240 m2 ruimte biedt het selfservicerestaurant plek aan 470 gasten. Het restaurant is ook (deels) af te huren voor zakelijke en privé-evenementen.

Het nieuwe La Place-restaurant Duinrell Plaza bevindt zich in Duinrell Plaza en is ook na sluitingstijd van het attractiepark geopend. Het La Place-restaurant is toegankelijk voor gasten die een dagje komen, maar ook gasten die hun vakantie vieren in Duinrell. Duinrell en La Place bieden met het nieuwe restaurant een compleet dagje uit, mét bewuste keuzes voor jong en oud.

Voor meer informatie of vragen:

Lisanne: 070 5155 155
Of mail direct naar: [email protected]

La Place: 06 82805984
Of mail direct naar: [email protected]

 

Over Duinrell

Duinrell staat voor passie, puur en plezier. Met 1,4 miljoen bezoekers in 2018 is Duinrell het een na grootste attractiepark van Nederland in bezoekersaantallen. Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met zestien unieke glijbanen is het Tikibad het grootste indoor waterpark van de Benelux. Kids Waterpark Playa, geopend sinds juli 2017, is een overdekt waterpark speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter. Duinrell is bovendien helemaal voorbereid op een warme zomer, want het park opent deze zomer een compleet nieuw buitengebied met een verwarmd buitenbad met twee nieuwe glijbanen en een waterspeeltuin met vier kindvriendelijke glijbanen.

 

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservicerestaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft ruim honderd vestigingen in Nederland en in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Canada, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Bezoek voor meer informatie: https://www.laplace.com/nl

Bezig met laden