Duinrell kondigt nieuwe familieattractie aan: De Oude Lijnbaan

9 maart 2023 - In juli 2023 opent Duinrell een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdams themagebied. Met de komst van deze nieuwe familieattractie wordt het attractieaanbod van Duinrell nog aantrekkelijker voor de hele familie.

 

De Oude Lijnbaan

Op De Oude Lijnbaan kunnen bestuurders met 6 km/u een rondje rijden in een gethematiseerde oude bus of een oude truck. Per voertuig is er plaats voor vier personen en kinderen kunnen voorin zelf sturen. De attractie komt achter het nieuwe gebouw van de Arcade te liggen, op de oude locatie van de Midgetgolfbaan. 

 

"De Oude Lijnbaan is een echte aanwinst voor ons park en we kunnen niet wachten om deze te openen voor onze gasten.", aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur van Duinrell. "Wij zijn ervan overtuigd dat bezoekers van alle leeftijden zullen genieten van de nostalgie die deze attractie met zich meebrengt."

 

De Oude Lijnbaan zal naar verwachting medio juli worden geopend. Meer informatie over de attractie en de exacte openingsdatum wordt bekendgemaakt op de website en social media-kanalen van Duinrell.

 

Vernieuwd Amsterdams themagebied en nieuwe verblijfsaccommodaties

Eerder kondigde Duinrell al andere vernieuwingen aan in het attractiepark en het vakantiepark. In het attractiepark wordt het gebied vanaf de Arcade tot aan de trampolines helemaal vernieuwd en gethematiseerd in het thema ‘Amsterdamse grachten’. De bouw hiervan is momenteel in volle gang. Naar verwachting is dit nieuwe themagebied medio april open. Daarnaast investeert Duinrell in het vakantiepark in meer dan 30 nieuwe verblijfsaccommodaties. Deze nieuwe verblijfsaccommodaties worden vanaf vrijdag 7 april verhuurd aan verblijfsgasten van Duinrell.

 

 

 

Bezig met laden