Wassenaar, 5 juli 2017

Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’, Tikibad Duinrell in gebruik

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.

 

Kids waterpark Playa vanaf morgen open.

Kinderen kunnen veel glijplezier beleven in het bijna 1.000 m² grote kids waterpark Playa, het nieuwe gedeelte van het tropische glijbanenparadijsTikibad. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er vier bijzondere glijbanen en een groot waterklimtoestel met een 'tipping bucket' (kantelende waterton).Voor de kleintjes tot 4 jaar is er in Playa een verwarmd speelbad, waarin zij zich met hun ouders kunnen vermaken.

 

Waterpark Tikibad

Door de uitbreiding heeft het Tikibad 1,3 kilometer aan glijbanen. Jaarlijks bezoeken 700.000 mensen dit vijfde grootste waterpark van Europa. H.R.J. Graaf Van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van het waterpark, opende in 1984 het Tikibad. In de loop der jaren zijn er verschillende glijbanen en waterattracties toegevoegd met dit jaar als meest recente uitbreiding de driedubbele Cone glijbaan Triton en het kids waterpark Playa.

 

Noot voor de redactie.

Bijlagen: foto’s 

Opening Playa 1

Opening Playa 2

 

Copyright ANP - Eenmalig vrij van publicatierechten bij gebruik als ondersteuning van dit persbericht.

 

Website

www.duinrell.nl

 

Social media

www.duinrell.nl/Facebook

www.duinrell.nl/Instagram

www.duinrell.nl/Youtube

 

Duinrell magazine

www.duinrell.nl/magazine

 

Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied staat voor familieplezier waarbij de kernwoorden passie, plezier en puur zijn. Het uitgestrekte landgoed biedt de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping, het Duinhostel en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant.

Bezig met laden