Duinrell breidt jubilerend glijbanenparadijs het Tikibad uit naar buiten

11 juni 2019 - Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad staat al 35 jaar voor het meest veelzijdige glijbaanplezier. Ter ere van zijn 35-jarig jubileum wordt het Tikibad deze zomer door Duinrell naar buiten uitgebreid met onder andere 5 nieuwe familie-glijbanen en een waterspeelhuis.

 

Uitbreiding Tikibad

Begin juli opent Duinrell het nieuwe buitengebied van het Tikibad. Dit bestaat uit een verwarmd buitenbad, een waterspeelhuis en vijf glijbanen geschikt voor de hele familie. Als kers op de taart krijgt het Tikibad de allergrootste tipping bucket van Nederland. De hoeveelheid water die in één keer uit de emmer kan vallen is 1.700 liter water.

 

Glijbanenparadijs Tikibad

Door de uitbreiding heeft het Tikibad zowel binnen als nu buiten 21 verschillende glijbanen voor jong en oud. Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux. Wijlen Graaf H.R.J. Van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van Duinrell, opende in 1984 het Tikibad. In de loop der jaren zijn er verschillende glijbanen en waterattracties toegevoegd met in 2017 de driedubbele cone-glijbaan Triton en het kids waterpark Playa, speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter.

 

 

Noot voor de redactie

De precieze openingsdatum is begin juli en wordt later bekend gemaakt. Wil jij op de hoogte blijven m.b.t. de opening? Meld je aan.

 

Meer informatie over de geschiedenis van Duinrell en haar 35-jari jubileum op aanvraag.


Het buitendeel is toegankelijk voor dag- en vakantiegasten van mei tot en met september.

 


Bijlagen: foto’s en video vrij van copyright

 

Voor meer informatie of vragen:
Lisanne: 070 5155 155
Of mail direct naar: [email protected]

Bezig met laden