Duinrell in Wassenaar

Op zoek naar een stacaravan in Wassenaar?

Wanneer je op zoek bent naar een stacaravan in Wassenaar ben je bij Duinrell op het juiste adres. Duinrell heeft verschillende accommodaties op het vakantiepark om te genieten van een heerlijke vakantie! Op Duinrell kun je overnachten in een comfortabele Duingalow, op een kampeerplaats, in een lodgetent voor een echte glamping vakantie of in groepsaccommodatie het Duinhostel. Lees hieronder snel verder over de verschillende mogelijkheden op Duinrell in Wassenaar.

Comfortabele Duingalows, van alle gemakken voorzien 

Op Duinrell vind je Duingalows die van alle gemakken voorzien zijn, net als bij stacaravans. De Duingalows liggen verspreid over het vakantiepark, waarbij je zelf met voorkeur kunt aangeven waar jij precies wilt overnachten. Overnacht jij liever in het rustiggevende bosgebied of wil je aan de rand van het attractiepark slapen? De Duingalows zijn onderverdeeld in vijf verschillende klassen:

 

Bij een overnachting in een Duingalow heb je dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark! Daarnaast kun je tussen 10.00 en 14.00 uur ook nog eens gratis twee lang spetteren in het tropische Tikibad. Kies voor een comfortabele Duingalow en boek eenvoudig een onvergetelijke vakantie

Back to basic op de familiecamping

Naast de Duingalows op het vakantiepark, kun je ook kiezen voor een kampeerplaats midden in de prachtige natuur van het landgoed van Duinrell. Duinrell staat bekend om haar prachtige bos- en duingebied, waar je helemaal tot rust komt. Er zijn diverse sanitairgebouwen te vinden op het vakantiepark. Daarnaast is er ook een supermarkt te vinden, de Superstore, voorzien van alle basisgemakken. De er zijn drie verschillende kampeerplaats klassen van elkaar te onderscheiden:

 

  • Premium klasse
  • Comfort klasse
  • Budget klasse
     

De kampeerplaatsen zijn gelegen op diverse kampeervelden, waarbij je net als bij het boeken van een Duingalow je voorkeur kunt aangeven.

 

Glamping: overnachten in een Lodgetent

In plaats van een overnachting in een stacaravan of in een zelf opgezette tent, kun je natuurlijk ook genieten van een heerlijke glamping vakantie. Het voelt als kamperen, maar dan van alle gemakken voorzien! De lodgetenten zijn te vinden op het Romantisch kamp, een veld wat vlakbij het bruisende centrum van Duinrell te vinden is.

 

Dus een stacarvan in Wassenaar? Ga voor de een van bovenstaande alternatieven die Duinrell te bieden heeft!

Elke dag naar het attractiepark!

Elke dag naar het attractiepark!

Bij een vakantie op Duinrell heb je dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark! Geniet van meer dan 40 attracties en maak alvast een lijstje welke jij zeker niet wilt missen. Vier jij de vakantie in een Duingalow? Dan heb je tussen 10.00 en 14.00 uur ook nog eens dagelijks gratis toegang tot het Tikibad!

Bezig met laden
Nu boeken