Kom gewoon naar Duinrell!

De vakantiehuisjes in ons vakantiepark in Wassenaar zijn een perfect alternatief voor een stacaravan. Overnacht in een Duingalow, ga 'glampen' in een lodgetent of huur een van onze groepsaccommodaties. De attracties, het TIkibad en de omgeving: alles voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. 

Duingalows, van alle gemakken voorzien

Onze Duingalows zijn net als stacaravans van alle gemakken voorzien. De Duingalows liggen verspreid over het vakantiepark, waarbij je zelf kunt aangeven waar jij precies wilt overnachten. Verblijf je liever in het rustiggevende bosgebied of wil je aan de rand van het attractiepark slapen? De Duingalows zijn onderverdeeld in verschillende klassen: PremiumComfortBudget.

 

Bij een overnachting in een Duingalow krijg je:

 

Boek een Duingalow

Glamping in een Lodgetent

In plaats van een overnachting in een stacaravan in Wassenaar, kun je natuurlijk ook genieten van een heerlijke glampingvakantie in een van onze Lodgetenten. Het voelt als kamperen, maar dan met wat extra luxe! 

 

Bij een overnachting in een Lodgetent krijg je:

 

Boek een Lodgetent

Ontdek ons park

Ontdek ons park

Gezellig kamperen

Toch liever 'back to basic'? Op onze familiecamping verblijf je midden in de natuur, maar ook altijd dicht bij de attracties, het Tikibad en all nodige faciliteiten. We bieden ook campingplaatsen met privé-sanitair aan.

 

Bij een overnachting op de camping krijg je:

 

Boek een campingplek

 

 

Zoek een accommodatie

1 persoon
Volwassenen (21+ jr)
Kinderen (4 - 20 jr)
Kinderen (0 - 3 jr)
1 persoon
Volwassenen (21+ jr)
Kinderen (4 - 20 jr)
Kinderen (0 - 3 jr)
1 persoon
Volwassenen (21+ jr)
Kinderen (4 - 20 jr)
Kinderen (0 - 3 jr)
Elke dag naar het attractiepark!

Elke dag naar het attractiepark!

Bij een vakantie op Duinrell heb je dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark! Geniet van meer dan 40 attracties en maak alvast een lijstje welke jij zeker niet wilt missen. Vier jij de vakantie in een Duingalow of Lodgetent? Dan heb je ook nog eens toegang tot het Tikibad!

Bezig met laden
Boeken