Activiteiten tijdens Sinterklaas

In de weekenden voorafgaand aan en in het weekend van 5 december worden er allerlei leuke Sinterklaasactiviteiten georganiseerd. Tijdens een verblijf op het vakantiepark kun je meedoen met al deze activiteiten! Bekijk hieronder wat er zoal te doen is.

 

Programma 4-6 dec

Meet & greet met Rick de Kikker en Piet!

De eerste check van je weekendje Duinrell: een ontmoeting met Rick de Kikker. Op vrijdagmiddag verwelkomt onze vrolijke gastheer alle vakantiegasten op Duinrell.

 

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. En extra leuk: want Piet is er ook! Wie weet heeft hij nog iets lekkers mee…

Pietendisco!

Swing mee met onze Disco Pieten op de leukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

Duinrell in the dark

Op zaterdagavond worden een aantal attracties spectaculair verlicht en kun jij tussen 17.00 en 21.00 genieten van bijzondere ritjes in het donker. De attracties zijn wisselend van elkaar open.

Blijf slapen!

Blijf slapen!

Maak van jullie pakjesavond één groot gezellig Sinterklaasweekend! Samen cadeautjes uitpakken, genieten van alle rust in de mooie de natuur rondom Duinrell en in tropische temperaturen van alle glijbanen in het Tikibad afroetsjen. Laat dat heerlijke weekendje maar komen!

Bezig met laden
Nu boeken