Activiteiten tijdens Sinterklaas

In aanloop naar Sinterklaas verandert Duinrell in het Landgoed van Sinterklaas. In de twee weekenden voorafgaand aan 5 december worden er daarom allerlei leuke Sinterklaasactiviteiten georganiseerd. Tijdens een verblijf op het vakantiepark kun je uiteraard kosteloos meedoen met al deze activiteiten! Bekijk hieronder wat er zoal te doen is.

 

Programma Winteractiviteiten

SiSaSinterklaasconcert

Zing, dans en swing mee tijdens het SiSaSinterklaasconcert! Laat je coolste moves zien aan de Party Pieten tijdens de Pietendisco en zing samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaashits. Natuurlijk eindigt dit geweldige feest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

 

Showtijden: 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur

 

Een kijkje in het Huis van Sinterklaas

Neem een kijkje in het Huis van Sinterklaas en ontdek waar de Pieten slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt en hoe jouw verlanglijstje bij Sinterklaas terecht komt. Je kunt ook lesje volgen in de Pietenschool en een hapje mee-eten bij Smul Piet in het Pietenrestaurant, mmm!

De Magische Pieten Parade

Alle Pieten trekken samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park. Kies een plekje langs de kant, maak de leukste selfies en geniet van een swingende optocht!

Blijf net als de Sint slapen!

Blijf net als de Sint slapen!

Blijf slapen tijdens het Landgoed van Sinterklaas om van alle activiteiten te kunnen genieten! Vanuit je comfortabele Duingalow loop je zo het attractiepark op om een achtbaan in te gaan én Sint en zijn Pieten te ontmoeten. Bekijk ons aanbod.

Bezig met laden
Nu boeken