Duingalows

Ben je graag van alle gemakken voorzien? Overnacht dan in een Duingalow! Je hebt een eigen keuken, douche, fijne bedden en het beddenlinnen is inclusief. Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark, buitenbad (indien geopend) en je hebt 2 uur per dag toegang tot het Tikibad. De Duingalows zijn er in drie verschillende klassen, welke kies jij?

Duingalow typen

Duingalow typen
3 verschillende klassen

Verblijf in een Premium, Comfort of Budget Duingalow. Kies het type dat het het beste bij jou past!

Prijzen

Prijzen
Alle prijzen op een rij

Bekijk de prijzen voor Duingalows in specifieke periodes en boek je vakantie op Duinrell!

Premium Plus

Premium Plus
Nieuw: Premium Plus Duingalow

Hou je van luxe? Boek dan een Premium Plus Duingalow! Geschikt voor 6 of 8 personen.

Duingalows: onze comfortabele bungalows!

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin. Spetteren en opwarmen in het tropische Tikibad en uitwaaien in het heerlijke bos en duingebied. Duinrell is het perfecte vakantiepark voor de hele familie!  De grote speeltuin is het hele jaar open en het Entertainmentteam komt je in de schoolvakanties vermaken! Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van een heerlijke wandeling of fietstocht in het Duinrell-bos? Of je een hele week komt of voor een lekker weekendje weg, op Duinrell verveelt niemand zich. Boek ook snel een Duingalow en kom genieten van al het mooie van Duinrell.

 

Toegang attractiepark en Tikibad

Als je in een periode tussen november en maart op Duinrell overnacht is onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad inbegrepen. Bij een verblijf tussen april en oktober is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen. Je hebt dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad (tussen 10.00 - 14.00 uur), en kunt (in de zomermaanden) lekker afkoelen in het vernieuwde buitengebied.

Bezig met laden
<br>Tina Festival


Tina Festival

Zaterdag en zondag zijn het attractiepark en Tikibad gesloten wegens Tina Festival.

* Geldt niet voor verblijfsgasten.
Naar Duinrell.nl
Nu boeken