Lukt het jou om een strike te gooien?

Weet jij de kegels in één keer om te krijgen met de bowlingbal? In de Duinrell Pub vind je de Mini-bowling (tegen betaling) met negen verschillende banen.

Openingstijden deze week
Mini-bowling + games
Vandaag
v.a. 16:00
Morgen
v.a. 16:00
Zaterdag
v.a. 16:00
Zondag
v.a. 16:00
Maandag
v.a. 16:00
Dinsdag
v.a. 16:00
Woensdag
v.a. 16:00

Een en al gezelligheid

Weet jij een strike te gooien? Ga de uitdaging aan en speel met je familie en vrienden een potje mini-bolwing. Tijdens het bowlen kan je ook genieten van een drankje en een versnapering. Klaar met bowlen? Blijf gezellig in de  Duinrell Pub. Er is altijd wel iets leuks te doen in de pub. Er is muziek of live-sport. Ook zijn er allerlei Arcade Games. Kortom de Pub heeft alle ingrediënten voor een leukde middag of avond. 

Er is nog veel meer!

Fietsverhuur

Duinrell heeft een ruim aanbod fietsen, inclusief elektrische fietsen, kinderfietsen en tandems. Een-, twee- én vierpersoons fietsen. Te huur op het eigen landgoed.

Supermarkt: Duinrell Superstore

Van verse broodjes, heerlijke groente en fruit, vlees en lekkers tot alles wat je nodig hebt als je iets vergeten bent. Je vindt onze supermarkt in Duinrell Plaza, midden op het vakantiepark.

Gamehal

Het vakantiepark heeft een echte gamehal, gevestigd in de Duinrell Pub! Speel (tegen betaling) airhockey, pool, arcade games en meer. 

Bezig met laden