For food and more

We noemen ‘m niet voor niets de Duinrell Superstore; in onze supermarkt in Duinrell Plaza kun je namelijk alles kopen wat je nodig hebt op vakantie. Of je nu op zoek bent naar vleeswaren, verse groenten, zuivel, babyvoeding of een vlieger voor op het strand. Je vindt het echt allemaal in onze Superstore!

Openingstijden deze week
Superstore
Vandaag
08:00 - 16:00
Morgen
08:00 - 16:00
Dinsdag
08:00 - 16:00
Woensdag
08:00 - 16:00
Donderdag
08:00 - 16:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 20:00

Tip: verse broodjes in de ochtend

Als je in de ochtend Duinrell Plaza binnenstapt komt de overheerlijke lucht van versgebakken brood je waarschijnlijk al tegemoet. Elke ochtend bakken we broodjes af in onze eigen oven: van Kaiserbroodjes en volkoren bollen tot Franse baguettes. En het beleg? Nou, we hebben van alles te koop: kaas, vleeswaren, jam, hummus, aardbeien … je roept het maar!

 

Ik ga op vakantie en ik ben vergeten …

Het is lekker weer, jullie willen naar het strand, maar dan kom je erachter dat je een parasol vergeten bent. Oeps! Of je kampeert bij ons en mist een afwasteiltje. Geen stress, in onze Duinrell Superstore hebben we véél meer te koop dan lekker eten.

Er is nog veel meer

Trimbaan

Begin je ochtend met een rondje over onze trimbaan in het Duinrell-bos. Hier vind je 17 superleuke oefeningen die in totaal zo’n 1,5 uur duren.

Fietsverhuur

Waarom alles van huis meeslepen als je het ook op Duinrell heel makkelijk kunt huren? Van fietsen tot skelters en meer.

Gamehal

Zin in een battle? Dan moet je wel even kiezen waar jij goed in bent om er zeker van te zijn dat je ook écht gaat winnen. Wordt het airhockey, poolen of een arcade game?

Bezig met laden