For food and more

We noemen ‘m niet voor niets de Duinrell Superstore; in onze supermarkt in Duinrell Plaza kun je namelijk alles kopen wat je nodig hebt op vakantie. Of je nu op zoek bent naar vleeswaren, verse groenten, zuivel, babyvoeding of een vlieger voor op het strand. Je vindt het echt allemaal in onze Superstore!

Tip: verse broodjes in de ochtend

Als je in de ochtend Duinrell Plaza binnenstapt komt de overheerlijke lucht van versgebakken brood je waarschijnlijk al tegemoet. Elke ochtend bakken we broodjes af in onze eigen oven: van Kaiserbroodjes en volkoren bollen tot Franse baguettes. En het beleg? Nou, we hebben van alles te koop: kaas, vleeswaren, jam, hummus, aardbeien … je roept het maar!

 

Ik ga op vakantie en ik ben vergeten …

Het is lekker weer, jullie willen naar het strand, maar dan kom je erachter dat je een parasol vergeten bent. Oeps! Of je kampeert bij ons en mist een afwasteiltje. Geen stress, in onze Duinrell Superstore hebben we véél meer te koop dan lekker eten.

Er is nog veel meer

Sporten op de Trimbaan

Begin je dag sportief met een rondje over onze Sport Trail in het Duinrell-bos. Hier vind je 17 uitdagende oefeningen. Van touwtje slingeren en buikspieroefeningen tot een evenwichtsbalk en boomstam lopen. 

Fietsverhuur

Duinrell heeft een ruim aanbod fietsen, inclusief elektrische fietsen, kinderfietsen en tandems. Een-, twee- én vierpersoons fietsen. Te huur op het eigen landgoed.

Games in de Duinrell pub

In de Duinrell Pub is een ruime overzichtelijke gameruimte te vinden achter de mini bowling.

Bezig met laden