Familievakantie op familiepark Duinrell!

Vakantiepret voor het hele gezin!

Bent u op zoek naar een leuk familiepark voor een spetterende vakantie met uw gezin? Kom naar Duinrell voor verrassend veel plezier. Een familievakantie op Duinrell biedt voor iedereen wat wils... Uw kinderen zullen genieten.

Genieten voor opa en oma tot en met kleinkinderen

Opa’s en oma’s zoeken de rust op in de nabije natuur van het familiepark. Aan zee of tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht door de duinen of bosrijke omgeving van Wassenaar. Ga met de (klein)kinderen spetteren in het Tikibad en de wat oudere kinderen vermaken zich in de achtbanen in het attractiepark. Kortom; Voor alle gezinsleden is er op Duinrell wat leuks te doen!

 

  • Een familievakantie op familiepark Duinrell in een notendop:
  • Iedere dag gratis toegang tot het attractiepark (apr.-okt.)
  • Tropisch glijbanenparadijs Tikibad
  • Midden in de natuur
  • Op korte afstand van de zee
  • In het hart van de Randstad
  • Dichtbij Scheveningen
     

Duingalows & familiecamping

Vul uw familievakantie naar uw eigen wensen in. Boek een Duingalow met comfort voor alle leden van de familie of een heerlijk ruime kampeerplaats op de familiecamping midden in de natuur. U kunt op familiepark Duinrell sinds april 2013 ook glamperen in de spiksplinternieuwe lodgetenten geheel ingericht met steigerhouten meubelen.

 

Op het vakantiepark staan ruim 400 Duingalows, de Duinrellse chalets. Er zijn 5 typen Duingalows, waaronder de zeer ruime Duingalow Premium XL en speciale Baby Duingalows.

 

Op Duinrell is er voor kampeerders van jong tot oud een geschikte kampeerplaats met de gewenste faciliteiten. Van afgelegen in het bos en duin tot gezellig in de drukte aan de rand van het attractiepark. Of boek een van de lodgetenten voor een familievakantie met het buitengevoel van kamperen, maar met alle comfort van een vakantiehuisje.

 

Direct uw familievakantie reserveren?

Bezig met laden