Met een groep naar Duinrell

Gezellig met een grote groep blijven slapen op Duinrell? In het Duinhostel (beschikbaar van april tot en met oktober) kun je met groepen tot maximaal 104 personen overnachten en ben je van alle gemakken voorzien.

Blijf slapen in het Duinhostel!

Het Duinhostel is compleet gerenoveerd en beschikt zelfs over twee goed uitgeruste keukens. Deze accommodatie ligt in het bosgebied en bestaat uit vijf- en zespersoons kamers en twee gemeenschappelijke ruimten. Op een schoolkamp op Duinrell geniet de hele klas van het attractiepark (april t/m okt), het Tikibad en de prachtige duinen. Dolle pret dus, met de hele groep naar Duinrell! Het Duinhostel is volledig, per etage of per kamer te huur. Er kan alleen gereserveerd worden voor groepen van minimaal 15 en maximaal 104 personen.

Speciaal groepsarrangement!

  • Overnachting in het Duinhostel (min. twee nachten)
  • Dagelijks toegang attractiepark ( apr t/m okt )
  • Dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad
  • Schoonmaak en lakenpakketten
     

 

Prijzen

2 nachten         € 51,50 p.p.
3 nachten         € 61,50 p.p.
4 nachten         € 71,50 p.p.Prijzen zijn incl. schoonmaakkosten en excl. toeristenbelasting, borg en reserveringskosten en gelden buitenom Nederlandse vakantieperioden en feestdagen van apr t/m okt.

 

Informatie of reserveren van een groepsarrangement

Bel voor meer informatie of boekingen van een groepsarrangement naar de afdeling reserveringen op (070) 5155 255 (bereikbaar tijdens kantooruren). Of doe een online reserveringsaanvraag.

Bezig met laden