DUINRELL EXCLUSIEF VOOR JOU

Wil je je gasten exclusief laten genieten van Duinrell? Natuurlijk kunnen we dat voor je regelen. Samen met jou stellen we graag de invulling van je groepsbezoek naar wens samen. Zelfs een overnachting op het Vakantiepark behoort tot de mogelijkheden. We maken er graag een hele bijzondere dag van waar iedereen nog lang over na zal praten ... 

 

 

DUINRELL EXCLUSIEF:

  • Attracties en/of Tikibad exclusief geopend

 

  • Diverse horecalocaties beschikbaar 

 

  • Eigen ontvangst bij entree 

 

  • Unieke ervaring

 

  • Ook mogelijk: overnachten op het park 

 

Contact

Onze tips voor Duinrell Exclusief!

ATTRACTIES EXCLUSIEF GEOPEND

We kunnen helemaal exclusief voor jullie opengaan, maar je kunt ook voor of na de openingstijden jouw gasten exclusief laten genieten van onze diverse attracties. Het aantal geopende attracties is afhankelijk van de groepsgrootte. Deze unieke ervaringen zullen je gasten zeker niet snel vergeten. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

TIKIBAD EXCLUSIEF GEOPEND

Ook het Tikibad kan exclusief voor jullie open gaan. We kunnen helemaal exclusief voor jullie open gaan, maar je kunt ook voor of na de openingstijden jouw gasten exclusief laten genieten van het Tikibad. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

EXCLUSIEVE HORECA

Exclusief voor je gasten kunnen we een eigen horecaplein verzorgen op één van onze velden. Ook kan een exclusieve horecalocatie worden afgehuurd in één van de restaurants op het park. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijk lunchbuffet of (BBQ) dinerbuffet. Alle catering op Duinrell wordt verzorgd door La Place, wat betekent dat je altijd verse en huisgemaakte gerechten geserveerd krijgt.

Bezig met laden

Informatie aanvragen

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld

Bellen kan ook naar +31 (0) 70 5155 135 of mail naar [email protected] ons sales team helpt je graag!

Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen

Bezig met laden
Contact