Kom deze herfst naar Duinrell

De zomervakantie ging ook dit jaar weer véél te snel voorbij. Een heel goede reden om alvast wat te plannen voor de herfstvakantie, toch? Na het lezen van deze zeven redenen weet jij wel waar jij je herfstvakantie viert: op Duinrell natuurlijk!

1. Het Duinrell-bos

Herfst in het Duinrell-bos is adembenemend mooi. Bladeren en kastanjes zoeken met de kleintjes is een feest en de groten zien voor, achter, links en rechts van ze een prachtig decor voor hun herfstige Insta-foto’s. Je leest het goed, zelfs de puber wordt op z’n wenken bediend.

 

 

 

2. Herfst-attracties

Alle attracties zijn deze herfstvakantie open. Dat maakt het niet alleen heel gezellig maar ook nog eens razendspannend. Wie gaat het vaakst over de kop in de Wild Wings? En wie raast met meer dan 70 km/u tussen de bomen door in de Dragonfly? 3, 2, 1… gaan!
 

 

 

3. Het Tikibad

Ben jij een echte warmte-aanbidder en wil je maar niet wennen aan de herfstwind? Goed nieuws, ook het Tikibad is geopend. Daar is het lekker warm en je kunt er ook heerlijk op het terras zitten. Op en top tropisch Duinrell. Toch zin in een verfrissende duik? Speel samen met de kleintjes in kids waterpark Playa of glij er op los in de rest van het glijbanenparadijs. Voor wie het rustiger aan wil doen hebben we de Lazy River. Dobberen en wegdromen in tropische sferen.

 

 

 

4. De Duinrell Pub

Na een stevige wandeling of fietstocht door de duinen kun je lekker bijkomen in onze gezellige pub. Je favoriete drankje erbij en een potje mini-bowlen of gamen als je nog puf over hebt. Dat is nog eens gezellig opwarmen.

 

 

 

5. Steden in de omgeving

’s Zomers barst het in de steden van de toeristen, maar in de herfst kun je er prima een museum bezoeken, terrasje pakken of attractie bekijken. Handig: Duinrell is in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag én Delft. Kies maar uit waar jij naartoe wilt!

 

 

 

6. Uitwaaien op het strand

Waar word je nou meer één met de herfst dan op het strand? Met je gezicht in de wind en de pluimen die over het zand waaien kun je één ding met zekerheid zeggen: jij bent deze vakantie lekker uitgewaaid!

 

 

 

7. Dino's op Duinrell

Dino’s! Ja echt, deze herfstvakantie zijn er levensgrote dino’s te vinden op Duinrell. Waar ze zijn, dat is nog een verrassing. Want de kids gaan zelf op pad om ze te vinden. Laarzen aan, sjaals om en hoppa, naar buiten!

 

 

 

Boek jouw herfstvakantie op Duinrell!

Boek jouw herfstvakantie op Duinrell!

Kun je niet wachten op die heerlijke, herfstige Duinrell-dagen?
Boek dan direct jouw herfstvakantie hier!

Bezig met laden