Het centrum van ons park: Duinrell Plaza

Duinrell Plaza is het bruisende hart van ons vakantiepark en je kunt hier de hele dag terecht. Zo haal je in de ochtend verse broodjes in de Superstore en geniet je van een avond vol gezelligheid in onze eigen Duinrell Pub. Hoogste tijd dus om een van onze favoriete plekjes van het park in het zonnetje te zetten.

De Superstore: onze eigen supermarkt

Stel je eens voor, je wordt wakker in je Duingalow of tent en je bent weer klaar voor spetterende dag. Dan moet je wel een goed ontbijtje scoren! Bij de Superstore hebben we aan je gedacht. Elke ochtend bakken we kersverse broodjes die je kunt afhalen. Daarmee begint je dag in ieder geval goed. Ook voor alle andere dingen die je nodig hebt tijdens jouw vakantie kun je hier ook terecht. Van spelletjes tot shampoo en van verse groenten tot frisdrank. 

 

In de Superstore haal je ’s ochtends heerlijke versgebakken broodjes.

 

Lekker eten bij La Place

Van het ontbijt tot het avondeten; bij dit gezellige restaurant in Duinrell Plaza kun je de hele dag terecht. Wat er zoal op het menu staat? Van vers belegde broodjes, gezonde smoothies en sapjes, huisgemaakte soepen, heerlijke pasta’s en wokgerechten, salades en pizza’s tot verse friet en een lekker stukje vlees of vis van de grill… krijg je al trek?

 

Bij het La Place restaurant in Duinrell Plaza heb je een ruime keuze aan verse gerechten.

 

Pizza to go!

Heb je zin in een gezellige pizza-avond in jouw accommodatie? Bij de take away van La Place haal je de lekkerste pizza’s in huis. Je kunt kiezen uit een vooraf samengestelde pizza of jouw eigen pizza helemaal zelf samenstellen. 

 

Pizza to go: kies een vooraf samengestelde pizza of stel jij je eigen pizza samen.

 

Take away: lekker & makkelijk!

Altijd lekker en makkelijk voor tijdens je vakantie: frietjes en een lekkere snack afhalen bij de snackbar. Neem je bestelling mee naar je accommodatie of tent en smullen maar! 

 

De lekkerste frietjes haal je bij de Take away in Duinrell Plaza.

 

Een avondje uit in de Pub

Je vakantiedag afsluiten doe je natuurlijk met een lekker drankje en een hoop gezelligheid. Dus, hup naar onze Duinrell Pub. De perfecte plek om bij te kletsen over wat iedereen die dag heeft gedaan. 

 

Extra leuk: in onze Pub  vind je ook een supertoffe speelhal met Mini-Bowling en Arcade games. Houd een familiecompetitie Mini-Bowling of Air hockey of probeer je record te verbreken met een van de andere leuke games. 

 

   

Voor een gezellig avondje uit moet je in onze Duinrell Pub zijn!

 

De hele dag feest met ons Entertainmentteam

Dankzij ons vrolijke Entertainmentteam is er altijd veel leuks te doen voor de hele familie. Hun thuishonk: Duinrell Plaza. Ze organiseren van alles! Van gezellige bingo avonden, uitdagende sporttoernooien, tot knutselmiddagen en de altijd  populaire Meet & Greet met Rick de Kikker.

 

Het is altijd gezellig tijdens de Meet & Greet met Rick de Kikker.

 

Buiten activiteiten: lekker tafeltennissen 

Op het terras van Duinrell Plaza staan vier tafeltennistafels op je te wachten. Dus neem je tafeltennisbadjes mee en versla je tegenstander(s) met een potje tafeltennis of rond de tafel.

 

Op het terras van Duinrell Plaza vind je deze tafeltennistafels.

 

Wil je weten wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark? Bekijk dan hier al onze faciliteiten of boek direct jouw Duinrell-vakantie!

 

 

 

 

Bezig met laden