16-09-2021
Algemeen

Uniek ervaring: verlichte attracties

  • 8 populaire attracties verlicht in het donker
  • Elke zaterdagavond van 1 november 2021 t/m 31 maart 2022 (m.u.v. 15, 22 en 29 januari)
  • Van 14.00 tot 18.00 uur
  • Gratis toegang voor verblijfsgasten en Tikibadgasten

 

Attracties

Elke zaterdagavond openen we de attracties die het allergaafst zijn om in het donker te beleven! Zo is de Falcon al reuzespannend, maar wordt je rit nóg spannender als je tijdens je duikvlucht vanaf 22 hoogte langs alle lichteffecten en rookmachines raast. Ook de Dragonfly, Kikkerachtbaan, Mad Mill, Wild Wings en Aqua Swing worden spectaculair verlicht. Doe je het liever wat rustiger aan? Kies dan voor een gezellig potje Moonlight Midgetgolf. Onze Midgetgolfbaan bestaat uit achttien banen en wordt verlicht door sfeervolle fakkels!


PS: ook aan de kleintjes (als ze nog wakker zijn) hebben we natuurlijk gedacht! Maak een ritje in de Minitrein; onze trollen zijn ook wakker in het donker. Of laat je kleintjes een ritje maken in de Locomotion. Wedden dat ze daarna heerlijk slapen?

 

 

Wanneer?

Vanaf 1 november t/m 31 maart 2022, elke zaterdagavond van 14.00 tot 18.00 uur (m.u.v. 15, 22 en 29 januari)​.

 

 

Toegang attracties

Je hebt toegang als je overnacht op Duinrell. Slaap je niet op ons vakantiepark? Geen zorgen … dan kun je alsnog deze unieke ervaring beleven! Met een Tikibad-ticket heb je ook toegang, een leuk extraatje dus! 

 

Tikibad tickets

 

 

 

Blijf overnachten op Duinrell!

Blijf overnachten op Duinrell!

 Tot 30% korting 

Als verblijfgast heb je tijdens je verblijf gratis toegang de verlichte attracties in het donker. Dus heb je zin in een lekker weekendje weg of een gezellige vakantie met het gezin? Profiteer dan snel van onze last-minute aanbiedingen!
Bezig met laden