8x naar het Tikibad!

Het Tikibad roept!

Met je gezicht in een dikke sjaal gestoken, de gierende wind om je oren en ijskoude handen, is in je bikini of zwembroek door de golven springen wel het laatste waar je aan denkt. Probeer jezelf toch nog eens voor te stellen in tropische temperaturen… Gelukt? Mooi! Want het Tikibad roept.

1,3 km glijden

Wist je dat je nergens in Nederland zóveel en zo ver kunt glijden als in het Tikibad? De 16 glijbanen voor jong en oud zijn samen goed voor 1,3 kilometer glijplezier. En dan hebben we het nog niet eens over ons kids waterpark Playa waar kinderen lekker kunnen spetteren in 15 cm diep water. Kortom: voor heel veel waterpret moet je in het Tikibad zijn!

 

16x snel

Denk maar niet dat je je verveelt in het Tikibad. De 4 uur die je kaartje (ten minste) geldig is, heb je ook écht nodig om alle glijbanen af te roetsjen. Kies je voor een kaartje dat onbeperkt geldig is? Dan weet je zeker dat je eindeloos van al die 16 glijbanen én kids waterpark Playa kunt genieten. Welke waterattractie wordt jouw nieuwe favoriet?

 

3, 2, 1… go!

Wie kan er vaker van de glijbanen racen? Jij of je broer/zus/zoon/dochter/vader/moeder/neef/nicht/vriend/vriendin/buurjongen/buurmeisje? Bedenk een circuitje langs alle glijbanen of kies een paar van jullie favorieten. Ook leuk: maak teams en kies de glijbanen waar je samen vanaf kunt gaan, zoals de Starfright en Triton. Daarin roetsj je in een tweepersoonsband naar beneden. En oké, nog één tip op wedstrijdgebied: het Tikibad is natuurlijk het perfecte uitje voor een teambuilding-dag. Gezellig met alle collega’s van de glijbaan.

 

Glijbaan met dubbele band

 

Warmte

Buiten is het k-k-koud! En het liefst zou je direct een reisje naar de zon boeken. Hoeft helemaal niet hoor. Want in het Tikibad is de gemiddelde temperatuur ook 30 graden. Scheelt een hoop geld en je krijgt ook nog eens superveel extra fun erbij. Wedden dat je het ook warm krijgt als je met 60 km/u naar beneden roetsjt in de Blits?

 

Klein = fijn!

Ook met kleinere kinderen is het superleuk om naar het Tikibad te gaan. De allerkleinsten kunnen lekker spelen in het verwarmde speelbad. De iets grotere kinderen (4 tot 12 jaar) gaan natuurlijk naar kids waterpark Playa. Maar pas op! Want voordat je het in de gaten hebt, valt er een tipping bucket over je heen. Waterval alarm!

 

Kinderen in zwembad Playa Tikibad

 

De golven in

De golven op het strand zijn hoog en… koud! Geen haar op je hoofd die eraan denkt om daar even lekker in te springen. Dat is wel anders in het Tikibad. In het golfslagbad spring en spartel je er lustig op los om weer even een strandtastisch gevoel te krijgen.

 

Ontspan

Om te ontsnappen aan de hectiek van alledag kun je in het Tikibad twee dingen doen. 1. Je glijdt net zolang van alle glijbanen tot de vlinders in je buik zó op hol zijn geslagen dat je nergens anders meer aan kunt denken. 2. Je stapt in een band en dobbert een keer of drie over de Lazy River. Zeker weten dat je werk bij elk rondje verder wegdrijft…

 

Uitje in het water

Laat je avondje uit in het water vallen in het Tikibad. Leuk om grotere kinderen eens mee te verrassen of supergezellig om met een groep vrienden te doen. Afhankelijk van de dag waarop je gaat is het Tikibad tot 19.00 of 21.30 uur geopend.

 

Heb jij ook zin gekregen om lekker lang in het Tikibad te spetteren? Koop alvast je ticket en bespaar tot 15% op je kaartje.

Bezig met laden