16-11-2018
Tikibad

Waarom je deze winter naar het Tikibad moet

Met je gezicht in een dikke sjaal gestoken, de gierende wind om je oren en ijskoude handen …  Geef toe: in je bikini of zwembroek door de golven springen, is misschien wel het laatste waar je nu aan denkt! Maar waarom eigenlijk niet? Want echt, het Tikibad roept!  We geven je acht hele goede redenen waarom je deze winter nog snel naar het Tikibad moet! 

Reden 1: Je kunt onbeperkt naar het Tikibad 

Tot en met vrijdag 29 maart 2019 kun je een onbeperkt Tikibad-ticket voor de hele dag boeken. Ja echt! Dus met zo’n ticket kun je de hele dag glijden van alle glijbanen. Vanaf 30 maart kun je nog wel een onbeperkt ticket kopen, maar deze geldt dan voor de avonduren (vanaf 16 uur) en niet voor de hele dag. Dus geloof ons: dit is een goede reden om heel snel nog naar het Tikibad te gaan!

 

 

Reden 2: in het weekend zijn de winterattracties geopend

Dus voordat je een duik neemt in het Tikibad, kun je nog even gierend van de Falcon af of twisten en tollen op grote hoogte in de Mad Mill. Tijdens de voorjaarsvakantie en in de weekenden van maart zijn de winterattracties van Duinrell roulerend in het weekend open, dus ideaal (en voordelig) om het Tikibad mee te combineren.

 

Reden 3: er is zo’n 1,3 kilometer aan glijplezier

Oké, het verandert niet in de zomer (of nouja, eigenlijk wel: het Tikibad breidt uit), maar zoveel glijplezier blijft altijd een goede reden om te komen! Het Tikibad is het grootste glijbanenparadijs van de Benelux, heeft 16 glijbanen voor jong en oud en samen zijn deze glijbanen goed voor maar liefst 1,3 kilometer glijplezier. Dus of je nu voor kort, lang, snel of tollend kiest … het Tikibad heeft voor iedereen wel glijbaanplezier!

 

 

Reden 4: in het Tikibad is het altijd tropisch warm 

Buiten is het k-k-koud! En het liefst zou je direct een reisje naar de zon boeken. Hoeft helemaal niet, want in het Tikibad is de gemiddelde temperatuur ook 30 graden. En je krijgt er ook nog eens superveel extra fun erbij. Wedden dat je het ook warm krijgt als je met 60 km/u naar beneden roetsjt in de Blits?

 

Reden 5: met je vrienden en vriendinnen erbij is het nog leuker!

Wie kan er vaker van de glijbanen racen? Jij of je broer/zus/zoon/dochter/vader/moeder/

neef/nicht/vriend/vriendin/buurjongen/buurmeisje? Bedenk een circuitje langs alle glijbanen of kies een paar van jullie favorieten. Ook leuk: maak teams en kies de glijbanen waar je samen vanaf kunt gaan, zoals de Starfright en Triton. Daarin roetsj je in een tweepersoonsband naar beneden. En oké, nog één tip op wedstrijdgebied: het Tikibad is natuurlijk het perfecte uitje voor een teambuildingdag. Gezellig met alle collega’s van de glijbaan.

 

Reden 6: het Tikibad is ook voor kleine waterratten

Ook met kleinere kinderen is het superleuk om naar het Tikibad te gaan. Nieuw is namelijk het overdekte kids waterpark Playa, speciaal voor kinderen onder de 120 centimer! Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier. 

 

 

Reden 7: Drukke week? Je kunt ook in de avond naar het Tikibad!

Laat je avondje uit letterlijk in het water vallen in het Tikibad. Leuk om grotere kinderen eens mee te verrassen of supergezellig om met een groep vrienden te doen. Het Tikibad is in de meeste gevallen geopend tot 21:30, maar check de openingstijden voor de zekerheid altijd even als je van plan bent om te komen.

 

Reden 8: bespaar online tot 15% korting

Heb jij ook zin gekregen om lekker lang in het Tikibad te spetteren? Mooi, want koop je je ticket voor het Tikibad alvast online, dan krijg wel tot 15% korting! Je koopt je ticket op datum, maar als jij toch al weet wanneer je wilt gaan ...

 

Boek snel jouw ticket

Bezig met laden