Op zoek naar een Fietsverhuur in Wassenaar?

Als je op zoek bent naar een Fietsverhuur in Wassenaar ben je bij Duinrell aan het juiste adres. Je kunt op Duinrell namelijk bij onze eigen voordelige Fietsverhuur terecht. Hier huur je eenvoudig een fiets tijdens je vakantie. Met verschillende soorten fietsen, skelters en scooters zijn de mogelijkheden bij deze Fietsverhuur in Wassenaar eindeloos. Bekijk hieronder welke soorten fietsen er te huur zijn bij de Fietsverhuur en bekijk mogelijkheden in de omgeving van Wassenaar.

Fietsverhuur

De Fietsverhuur op Duinrell maakt je vakantie nog beter! Naast fietsen zijn er nog legio mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote skelter voor de kinderen, of een bolderwagen voor al jullie spullen? Je vindt de Fietsverhuur bij de ingang van het park. 

Fietsen in en rondom Wassenaar is een unieke belevenis. De prachtige omgeving is een perfect decor voor een sportief dagje uit tijdens de vakantie. Trek er lekker met zijn allen op uit op een fiets naar keuze en ontdek het mooie duingebied in Wassenaar.

 

Soorten fietsen

Bij de Fietsverhuur in Wassenaar op Duinrell kun je verschillende soorten fietsen huren. Zie hieronder een overzicht van de soorten fietsen die te huur zijn bij de Fietsverhuur.

 

  • Fiets
  • Kinderfiets
  • Elektrische fiets
  • Bolderwagen
  • Skelter
  • Scooter
     

Op bepaalde fietsen geldt een borg. De fietsen zijn vrijwel het hele jaar door beschikbaar. Kom gerust langs bij de Fietsverhuur in Wassenaar en bekijk het ruime assortiment met eigen ogen. Bekijk alle beschikbare fietsen en tarieven.

 

In Wassenaar

Het is leuk om Wassenaar op de fiets te verkennen. Maar ook daarbuiten fiets je in een prachtige omgeving. Wassenaar kent een groot bos- en duingebied waar je gegarandeerd tot rust komt! Ga heerlijk eropuit met partner of kinderen en kom tot rust tijdens een fietstocht in Wassenaar. Op enkele kilometers vind je een strand met een prachtig duingebied. De echt fanatieke fietser rijdt door naar Katwijk, Leiden of Scheveningen!

 

Omgeving

De Fietsverhuur in Wassenaar is te vinden op Duinrell. Vakantiepark Duinrell ligt midden in het prachtige bos- en duingebied. Ga de omgeving verkennen en huur voordelig een fiets bij de Fietsverhuur. Deze is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Kom in die tijd gerust eens langs om het assortiment te bekijken en onderweg alvast een mooi stukje in de omgeving uit te stippelen. Ben je niet bekend in de omgeving? Bij de Fietsverhuur bieden we ook handige kaarten voor fietsroutes aan. Kom snel langs!

Bezig met laden