Zwembad Den Haag

Een zwembad bij Den Haag? Het Tikibad!

Wat is er nu leuker voor kinderen dan een middagje spetteren in het zwembad? Ze genieten van de leuke waterattracties en glijbanen. En als uw kinderen genieten, geniet u ook! Bent u specifiek op zoek naar een zwembad in de omgeving van Den Haag? Kom dan eens aan het Tikibad, een waar glijbanenparadijs! 

Een tropisch zwembad bij Den Haag

Het Tikibad in Duinrell is méér dan een zwembad. Dit tropische zwemparadijs in Zuid-Holland heeft maar liefst elf unieke glijbanen. De supersnelle Tyfoon, rondtollen in de Spacebowl Cycloon en lekker ontspannen dobberen op de Lazy River of het golfslagbad. Dit maakt het Tikibad veel leuker en spannender dan een gewoon zwembad. Wilt u met het hele gezin genieten van een spannend wateravontuur in een zwembad bij Den Haag? Kom dan naar het Tikibad!
 
 
U kunt er ook een weekendje weg van maken. Na een middagje vol plezier  in het zwembad, keert u moe, maar voldaan terug naar uw comfortabele Duingalow  of de familiecamping. Na een bezoekje aan het Tikibad wilt u nooit meer naar een traditioneel zwembad! 

Openingstijden en prijzen van het Tikibad

Het Tikibad nabij Den Haag is het hele jaar geopend.
Bekijk snel de openingstijden en prijzen voor een spetterend dagje uit in het Tikibad.

Bezig met laden