Zwembad met eindeloos glijbaanplezier!

Wat is er nu leuker dan een dagje zwemmen? Een dagje Tikibad! Het Tikibad is namelijk veel méér dan een zwembad. Het is niet alleen het leukste zwembad van Zuid-Holland; met maar liefst 21 unieke glijbanen, een golfslagbad, Kids Waterpark Playa en buitenbad is het het grootste waterpark van de Benelux! Jong en oud beleven er eindeloos veel glijbaanplezier.

... maar liefst 21 verschillende glijbanen!

Het Tikibad op Duinrell is een flinke upgrade van het zwembad zoals je dat kent. Het is het meest complete tropisch zwembad in Zuid-Holland. Je vindt er vooral waterattracties in de vorm van glijbanen; sinds de zomer van 2019 zijn er 21 verschillende!

 

Zo is er de bekende Cycloon: een 15 meter hoge toren waar je razendsnel naar beneden glijdt en via een grote trechter in het water belandt. Doe je het liever rustig aan? Laat je dan in een band meevoeren over het water in de Lazy River. Voor kinderen onder de 120 cm is er een overdekt en verwarmd gedeelte waar zij veilig kunnen spetteren.

 

Kies in plaats van een zwembad in Zuid-Holland voor een spetterend wateravontuur in het Tikibad! 

 

Koop tickets

BUITENBAD IN ZUID-HOLLAND

Met de uitbreiding van het Tikibad in 2019 is het niet alleen het leukste overdekte zwemparadijs, maar ook het leukste buitenbad van de provincie Zuid-Holland!

 

Het waterpark heeft er een volledig nieuw verwarmd buitenzwembad bij gekregen om bij warm, en iets minder warm weer, in te zwemmen. Naast dit zwembad vind je twee nieuwe glijbanen voor de hele familie. Ook de kleintjes kunnen hun lol op in de openlucht: ze kunnen zwemmen, spelen in het waterspeelhuis en van drie kindvriendelijke glijbanen roetsjen.

 

Buitenzwembad

Kids Waterpark Playa

Speciaal ontworpen voor de jongste bezoekers van het Tikibad is er het overdekte Playa-gedeelte! Hier vind je glijbanen die geschikt zijn voor kleuters en kinderen met een lengte tot 120 cm. Ook grotere kinderen zijn welkom in Playa! Zelfs zonder zwemdiploma en drijfmiddel kunnen zij op een veilige manier genieten van de glijbanen. In Playa is het water nooit dieper dan 15 cm, zodat het veilig is voor iedereen.

 

Kids Waterpark Playa

Bereikbaarheid van het zwembad

Het subtropische Tikibad ligt op het landgoed van Duinrell in Wassenaar. Het is daardoor goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de provincie Zuid-Holland. Vanuit Den Haag en Leiden hoef je slechts 15 minuten te rijden voordat je kunt zwemmen. Bekijk hier de route.

 

Zwembad met overnachting 

Heb je niet genoeg aan één dag zwem- en glijbaanplezier? Maak er een weekendje weg van! Bij een overnachting in een Duingalow op ons vakantiepark heb je dagelijks toegang tot het Tikibad. 

 

Openingstijden en prijzen van het Tikibad

Het Tikibad is het hele jaar geopend. Bekijk snel de openingstijden en prijzen voor een spetterend dagje uit in Zuid-Holland

Ontdek het Tikibad

Ontdek het Tikibad

Bezig met laden
Tickets