Het Tikibad!

Wat is er nu leuker dan een middagje naar het zwembad? De kinderen genieten volop van het water en de spannende glijbanen. En jij geniet van de kinderen! Ben je specifiek op zoek naar een zwembad in Zuid-Holland? Denk dan eens aan het Tikibad en ons buitenzwembad. 

Een tropisch zwembad in Zuid-Holland

Het Tikibad in Duinrell is méér dan een gewoon zwembad. Het is een tropisch zwemparadijs in Zuid-Holland, met maar liefst elf unieke glijbanen. Zo is er de Cycloon, een 15 meter hoge toren waar je met grote vaart naar beneden glijdt. En de overdekte Lazy River, waar je in een rubberen band ronddobbert. Ook kun je zwemmen in het Golfslagbad.
 
Dit maakt het Tikibad veel leuker en spannender dan een gewoon zwembad. Wil je met het hele gezin genieten van een spannend wateravontuur in een zwembad in Zuid-Holland? Kom dan naar het Tikibad! Naast razendsnelle glijbanen biedt het zwembad enorm veel waterpret voor de allerkleinsten.
 

Het leukste buitenbad van de provincie!

Geniet in de zomermaanden van ons buitenbad! Bij mooi weer is dit de ideale plek om te zwemmen en af te koelen tijdens je Duinrell-dag of -vakantie! Er is bovendien genoeg plek om te genieten van de zon op onze ligweide. Strijk neer op je handdoek en neem zo nu en dan een verfrissende duik in het water. Duinrell biedt een unieke combinatie van waterpret en spektakel in het binnen- en buitenbad die je nergens anders in Zuid-Holland vindt. 
 

Overnachten op Vakantiepark Duinrell

Je kunt ook een weekendje weg van je zwembadbezoek maken. Na een middagje spetteren in het zwembad keer je dan moe, maar voldaan terug naar je volledig uitgeruste Duingalow of je tent of caravan op de camping.
 

Openingstijden en prijzen van het Tikibad in Zuid-Holland

Het Tikibad is het hele jaar geopend. Bekijk snel de openingstijden en prijzen voor een spetterend dagje uit in het Tikbad.

Bezig met laden
Tickets