Zwembad Zuid-Holland

Het Tikibad!

Wat is er nu leuker dan een middagje naar het zwembad? Uw kinderen genieten volop van het water en de spannende glijbanen. En u geniet van uw kinderen. Bent u specifiek op zoek naar een zwembad in Zuid-Holland? Denk dan eens aan het Tikibad

Een tropisch zwembad in Zuid-Holland

Het Tikibad in Duinrell is méér dan een gewoon zwembad. Het is een tropisch zwemparadijs in Zuid-Holland, met maar liefst elf unieke glijbanen. Zo is er de Cycloon, een 15 meter hoge toren waar je met grote vaart naar beneden glijdt, en de overdekte Lazy River, die je in een rubberen band af gaat. Dit maakt het Tikibad veel leuker en spannender dan een gewoon zwembad. Wilt u met het hele gezin genieten van een spannend wateravontuur in een zwembad in Zuid-Holland? Kom dan naar het Tikibad!
 

Overnachten op Vakantiepark Duinrell

U kunt ook een weekendje weg van uw zwembadbezoek maken. Na een middagje spetteren in het zwembad, keert u dan moe, maar voldaan terug naar uw volledig uitgeruste Duingalow of uw tent of caravan op de camping.
 

Openingstijden en prijzen van het Tikibad in Zuid-Holland

Het Tikibad is het hele jaar geopend. Bekijk snel de openingstijden en prijzen voor een spetterend dagje uit in het Tikbad.

Bezig met laden