Meivakantie activiteiten op Duinrell

Tijdens een treinritje met Rick's Duinrell Express leer jij landgoed Duinrell op een heel andere manier kennen. En avonturiers staat deze vakantie extra veel leuks te wachten: zij kunnen met de fakkeltocht meelopen en als het weer het toelaat ook nog een rondje in een attractie in het donker.

Fakkeltocht

Kom je mee, dan maken we met z’n allen een avondwandeling over Duinrell. Misschien gaan we wel een stukje door het bos en maken we - in het donker - ook nog een rondje in een attractie; spannend!

Rick's Mini-Disco

Speciaal voor de kids is er de Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. Swing mee met de allerleukste discoliedjes en dans op de Duinrell hits, zoals de Rick de Kikker Rock.

MEET & GREET RICK DE KIKKER

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Hou je fototoestel maar gereed! O ja, hij is dol op kleurplaten.

Boek nu je meivakantie!

Boek nu je meivakantie!

Iedereen die tijdens de meivakantie op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen meivakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie tijdens de meivakantie!

Bezig met laden
Nu boeken