Meivakantie activiteiten op Duinrell

Tijdens een treinritje met Rick's Duinrell Express leer jij landgoed Duinrell op een heel andere manier kennen. En avonturiers staat deze vakantie extra veel leuks te wachten: zij kunnen met de fakkeltocht meelopen en als het weer het toelaat ook nog een rondje in een attractie in het donker.

Fakkeltocht

Kom je mee, dan maken we met z’n allen een avondwandeling over Duinrell. Misschien gaan we wel een stukje door het bos en maken we - in het donker - ook nog een rondje in een attractie; spannend!

Landgoedquiz met Rick’s Kids Express

Stap in de trein en rijd met ons een grote ronde over het vakantiepark. Gedurende de rit worden er vragen gesteld, wie weet win jij deze quiz en ga jij er van door met een leuke prijs!

MEET & GREET RICK DE KIKKER

Heb je Rick de Kikker altijd al een hand willen geven, een knuffel of wil je met hem op de foto? Tijdens de Meet & Greet komt hij speciaal voor jou naar Duinrell Plaza. Hou je fototoestel maar gereed! O ja, hij is dol op kleurplaten.

Verblijf in een duingalow

Verblijf in een duingalow

Iedereen die tijdens de meivakantie op Duinrell verblijft kan meedoen met alle activiteiten. Heb je nog geen meivakantie geboekt? Bekijk dan ons aanbod van comfortabele Duingalows. De perfecte accommodatie voor een familievakantie tijdens de meivakantie!

Bezig met laden