Genieten van huisgemaakte maaltijden!

Moet je op een pretpark verplicht patat of pannenkoeken eten? Welnee! Ons nieuwe La Place Restaurant Duinrell Plaza staat voor vers en huisgemaakt eten. En of je nu Italiaans of Aziatisch wilt eten of zin hebt in een gezonde salade, er is van alles te koop in ons restaurant. Ook fijn: het restaurant is geopend tot na sluitingstijd van het attractiepark.

Openingstijden deze week
La Place Plaza
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Maandag gesloten

Kiezen hoeft niet bij Duinrell Plaza

Of je nu met 20, 6 of 2 personen bent, als je met zijn allen eet is de kans groot dat iedereen wat anders wil. Dat komt goed uit, want in het La Place restaurant Duinrell Plaza is er keus genoeg! Start de ochtend met een ontbijtje en haal heerlijke smoothies, soepen en panini’s in de middag. 's Avonds is er eigenlijk te veel keuze: van wokgerechten, salades en pizza’s, tot aardappeltjes, zalm van de grill en nog zoveel meer.

 

Koken waar jij bij staat

Uit eten gaan is heerlijk, maar soms is het aan de hand van de kaart zo lastig in te schatten wat je nou echt krijgt. Dat probleem heb je in La Place restaurant Duinrell Plaza niet. Je kunt namelijk eerst even kijken voordat je kiest. En het wordt bereid waar jij bij staat. Zo smaakt versbereid bij La Place.

 

Nog meer genieten?

Take away Duinrell Plaza
  • Frites en snacks
  • Meenemen of direct opeten
  • Voor de lunch of 's avonds
La Place Restaurant Schaapskooi
  • Terras bij nostalgische speeltuin
  • Heerlijke koffie met gebak
  • Verse sappen en smoothies
Bezig met laden