21-12-2018
Algemeen

2018: wat een jaar!

Time flies when you’re having fun. Een cliché dat oh zo waar is. Dus je begrijpt: op Duinrell gaat een jaar wel heel snel. Het einde van 2018 is alweer in zicht. En voordat we doorglijden naar 2019, is het eerst even tijd om stil te staan bij een heel bijzonder jaar.

Winter – een goed begin

Al in de voorjaarsvakantie was het feest op Duinrell. We hielden een fakkeltocht die we afsloten met een spannend ritje in de verlichte Mad Mill. Ook voor koukleumen die liever niet naar buiten gingen, was er op Duinrell heel veel leuks te doen. Zo hielden we een Mini-Disco, waren er game-battles met de games FIFA, Just Dance en Mario Kart en kon je ouderwets leuke spelletjes doen als sjoelen en bowlen. Kortom: ook in Duinrell Plaza was het een en al gezelligheid.

 

Daar werd bovendien de Duinrell Pub verbouwd. De benedenverdieping is omgetoverd tot een gezellige plek waar je na een lange Duinrell-dag heerlijk kunt ontspannen. Neem plaats aan de bar voor een drankje, of daag je familieleden uit voor een potje mini-bowlen!

 

Nieuwe pub duinrell

 

 

Lente – één ei is geen ei

Pasen viel dit jaar tegelijk met de Nick Junior Fan Dag. Deze vrolijke dag stond helemaal in het teken van de Nick Junior-figuren als Paw Patrol en Shimmer & Shine. Kinderen konden met ze op de foto, speelden leuke spelletjes en… natuurlijk gingen ze ook op zoek naar eieren in het Duinrell-bos. Ook leuk, zowel voor de groten als de kleintjes: het seizoen was tijdens Pasen alweer begonnen, wat betekende dat alle 40 attracties weer geopend waren. Na Pasen kwam natuurlijk al snel Pinksteren en daarna was het alweer tijd voor…

 

Pasen op Duinrell

 

Zomer – Duinrell steelt de show

Juist ja, zomer! En wat was de zomer héét! Ons buitenbad was dus heel wat dagen geopend en we hebben zelfs mensen hele dagen zien zonnen op de ligweide. Wij geven ze geen ongelijk hoor, lekker juist! In de attracties konden bezoekers heerlijk afkoelen, er is misschien zelfs wel een recordaantal mensen vóór het raam van de Splash gaan staan. Wat ook goed in de smaak viel waren de zomershows. Ons entertainmentteam speelde een te gekke versie van de musical Aladdin en het hilarische, magische duo Scott & Muriël toverden een lach op ieders gezicht in het zomertheater.

 

Zomershow op Duinrell 2018

 

Herfst – dino’s op Duinrell

In oktober sloeg de schrik ons om het hart toen Duinrell ineens bestormd werd door een groep prehistorische reuzen. Gelukkig hebben onze bezoekers ze allemaal opgespoord tijdens de speurtocht en zitten ze nu veilig achter slot en grendel. Op Instagram leerden we heel wat leuke weetjes over de dino’s en er zijn ontelbaar veel kinderen met ze op de foto geweest. Ook in de herfst waren er nog heel veel mooie dagen, waardoor het seizoen lekker lang werd gerekt.

 

Dino's op Duinrell in 2018

 

Kerstvakantie op Duinrell

En nu is het alweer tijd voor de kerstvakantie. En ook tijdens deze vakantie zijn er heel veel leuke dingen gebeurd. Zo kunnen al onze bezoekers eindeloos glijden in het Tikibad. Tijdens de kerstvakantie is het Tikibad namelijk de hele dag open. De kleintjes kunnen onbeperkt spetteren in Playa en voor grotere kinderen (en stoere ouders!) hebben we 16 toffe waterattracties. Ook zijn er een aantal winterattracties geopend en kunnen vakantiegangers genieten van een uitgebreid kerstdiner. Kom je met oud & nieuw? Leuk! Om 12 uur ’s nachts houden we een spectaculaire vuurwerkshow en na afloop is er een borrel in Duinrell Plaza.

 

Playa in Tikibad Duinrell

 

Wat was jouw leukste Duinrell-moment dit jaar? Laat het ons weten via Instagram of Facebook. Enne… tot in 2019!

Deze blogs vind je ook leuk

Elke schoolvakantie op Duinrell is leuk

08-02-2019
lees verder

Voor welke leeftijden is Duinrell geschikt?

07-03-2019
lees verder
Bezig met laden