24-11-2022
Tikibad

Waarom je deze winter naar het Tikibad moet

Met je gezicht in een dikke sjaal gestoken, de gierende wind om je oren en ijskoude handen …  Geef toe: in je bikini of zwembroek door de golven springen, is misschien wel het laatste waar je nu aan denkt! Maar waarom eigenlijk niet? Want echt, het Tikibad roept!  We geven je zeven hele goede redenen waarom je deze winter nog snel naar het Tikibad moet! 

Reden 1: er is zo’n 1,5 kilometer aan glijplezier

Het Tikibad is het grootste glijbanenparadijs van de Benelux, heeft 16 binnen-glijbanen voor jong en oud en samen zijn deze glijbanen goed voor maar liefst 1,5 kilometer glijplezier. Dus of je nu van kort, lang, snel of tollend houdt … het Tikibad heeft voor iedereen geschikte glijbanen!

 

 

Reden 2: in het Tikibad is het altijd tropisch warm 

Buiten is het k-k-koud! En het liefst zou je direct een reisje naar de zon boeken. Hoeft helemaal niet, want in het Tikibad is de gemiddelde temperatuur ook 30 graden. En je krijgt er ook nog eens superveel extra fun erbij. Wedden dat je het ook warm krijgt als je met 60 km/u naar beneden roetsjt in de Blits?

 

 

Reden 3: het Tikibad is ook voor kleine waterratten

Ook met kleinere kinderen is het superleuk om naar het Tikibad te gaan. Nieuw is namelijk het overdekte kids waterpark Playa, speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter! Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

 

Reden 4: met je vrienden en vriendinnen erbij is het nog leuker!

Wie kan er vaker van de glijbanen racen? Jij of je broer/zus/zoon/dochter/vader/moeder/ neef/nicht/vriend/vriendin/buurjongen/buurmeisje? Bedenk een circuitje langs alle glijbanen of kies een paar van jullie favorieten. Ook leuk: maak teams en kies de glijbanen waar je samen vanaf kunt gaan, zoals de Starfright en Triton. Daarin roetsj je in een tweepersoonsband naar beneden. En oké, nog één tip op wedstrijdgebied: het Tikibad is natuurlijk het perfecte uitje voor een teambuildingdag. Gezellig met alle collega’s van de glijbaan.

 

 

Reden 5: Drukke week? Je kunt ook in de avond naar het Tikibad!

Laat je avondje uit letterlijk in het water vallen in het Tikibad. Leuk om grotere kinderen eens mee te verrassen of supergezellig om met een groep vrienden te doen. Het Tikibad is in de meeste gevallen geopend tot 21:30, maar check de openingstijden voor de zekerheid altijd even als je van plan bent om te komen.

 

Reden 6: IN HET WEEKEND ZIJN DE WINTERATTRACTIES GEOPEND

Dus voordat je een duik neemt in het Tikibad, kun je nog even gierend van de Falcon af of een zweefvlucht maken in vliegattractie Wild Wings. Tijdens de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en in de weekenden van november, december en maart zijn de winterattracties van Duinrell roulerend in het weekend open (zolang het weer het toelaat), dus ideaal (en voordelig) om het Tikibad mee te combineren.

 

 

Reden 7: OP ZATERDAGAVOND EN IN SCHOOLVAKANTIES: MAGISCH VERLICHTE ATTRACTIES

Op zaterdagavond en in de schoolvakanties wordt een deel van ons attractiepark spectaculair verlicht! Maak samen onvergetelijke avondritjes en geniet tijdens het koude winterweer van een kop warme choco, heerlijke glühwein of geroosterde marshmallows op het gezellige winterplein. Toegang tot de Duinrell Winteravond is gratis inbegrepen bij je Tikibad-ticket. Check de openingstijden  om te zien wanneer de Winteravonden zijn.

 

Koop snel jouw ticket

Bezig met laden